Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuțite, debut spectaculos al confruntărilor. Primul battle, lider incontestabil de audiență şi record în acest sezon

Ediția Chefi la cuțite de aseară, dedicată primei întreceri între echipe din sezonul 12, s-a impus ca lider detaşat de piaţă, pe toate targeturile, şi a înregistrat record de audienţă, atât la nivelul ratingului, cât şi la nivelul cotei de piaţă, în acest sezon.

de Redactia Observator

la 27.09.2023, 20:35

Vezi și

Confruntarea a fost câștigată de echipa lui Chef Florin Dumitrescu, iar în urma duelului eliminator, primul concurent care a părăsit competiția a fost Ioan Frăţilă (nea Ion), din echipa lui Chef Bontea. În seara aceasta, cel de-al doilea battle va crește presiunea la bancurile de lucru, după ce o nouă amuletă va fi aruncată în joc.

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, primul battle Chefi la cuţite, difuzat aseară în intervalul 20:28 – 00:03, s-a impus ca lider incontestabil de audiență pe toate targeturile, marcând recordul de audiență al acestui sezon, atât la nivelul ratingului, cât şi la nivelul cotei de piaţă.

Pe segmentul de public comercial cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, a înregistrat 8.2 puncte de rating și 31.4% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund a obținut doar 4.1 puncte de rating şi 15.5% cotă de piață. Pe intersecția cu Las Fierbinți, 20:29 – 21:28, Antena 1 a înregistrat 8 puncte de rating și 27.5% cotă de piață, iar postul de pe locul secund a obținut 6.6 puncte de rating și 22.7% cotă de piață.

Mai multe detalii, pe A1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » Chefi la cuțite, debut spectaculos al confruntărilor. Primul battle, lider incontestabil de audiență şi record în acest sezon