Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite, din nou lider de piață. Chef Scărlătescu a câștigat bomba din seif. Chefii continuă audițiile la foc continuu

Difuzată aseară în intervalul 20:30 – 23:48, cea de-a 12 ediţie a sezonului 12 Chefi la cuțite a fost lider de piață pe toate targeturile. Astfel, pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, Chefi la cuțite a înregistrat pe întregul interval orar 7.5 puncte de rating și 27% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund a obținut 5.5 puncte de rating cu 19.9% cotă de piață.

de Redactia Observator

la 20.09.2023, 21:05

Vezi și

Totodată, show-ul culinar a fost prima opţiune de vizionare şi pe intersecţia cu premiera sezonului Imperiul Leilor, interval în care Antena 1 a condus clasamentul audienţelor cu 7.2 puncte de rating şi 27.9% cotă de piaţă, urmată de celălalt post cu 4.3 puncte de rating şi 16.5% cotă de piaţă.

Și la orașe, show-ul culinar Chefi la cuțite s-a situat pe primul loc, înregistrând 7.5 puncte de rating și 21.8% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2 a obținut 5 puncte de rating și 14.4% cotă de piață. Ierarhia se păstrează şi la nivelul publicului naţional. În minutul de aur 21:14, emisiunea Chefi la cuțite a fost urmărită de aproape 1.5 milioane de telespectatori.

Ieri seară, Cătălin Scărlătescu a înregistrat o victorie savuroasă la cea din urmă luptă din ringul amuletei. Tema probei a fost ciocolata – iar jurizarea a fost făcută de fotomodelul internațional Alice Peneacă, cea care a dat verdictul serii. Desertul cu ciocolată pe care l-a creat i-a adus lui Chef Scărlătescu bomba cu mai multe amulete aflată în seif. Astfel, după runda luptelor pentru amuletă, fiecare dintre Chefi deține câte o bombă.

Mai multe detalii pe A1.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Media » Chefi la cuțite, din nou lider de piață. Chef Scărlătescu a câștigat bomba din seif. Chefii continuă audițiile la foc continuu