Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuţite, sezonul 12. Marea premieră, sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1

Marea premieră a sezonului 12 Chefi la cuţite aduce în această seară, la Antena 1, de la ora 20:00, un adevărat festin, cu preparate inedite, concurenţi ambiţioşi şi invitaţi speciali. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu reintră în arena competiţiei culinare, fiecare dornic de victorie. Una dintre noutăţile sezonului 12 Chefi la cuţite este o schimbare organizatorică neaşteptată.

de Redactia Observator

la 02.09.2023, 09:26

Vezi și

Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din sezonul 9 al competiției culinare. O altă noutate, descoperită de telespectatori în această seară, este amuleta aruncată pentru prima dată-n joc. Așadar, sezonul 12 al show-ului culinar începe în forță: cei trei Chefi au cloșurile și cuțitele pregătite pentru prima serie de verdicte din preselecții. Și sunt gata să se alinieze la startul întrecerii pentru cea dintâi amuletă, cu un avantaj foarte important, introdus prima dată în concurs de Irina Fodor.

Premiera maraton Chefi la cuțite va continua cu 4 ediții

Pentru o asemenea răsplată, provocarea este pe măsură: Chefii inaugurează sezonul 12 gătind cu tot atâtea ingrediente. Iar bătălia nu e ușoară, dacă ne gândim la regula introdusă sezonul trecut: jurații se confruntă cu un al patrulea competitor, care le poate lua amuleta. Toate amuletele câștigate de participanții invitați sunt depozitate într-un seif pentru care Chefii vor da o ultimă bătălie înainte de etapa confruntărilor dintre echipe.   

Cât despre surprizele din ringul preselecțiilor, în această seară, jurații vor avea parte de o vizită specială: fostul jucător de baschet și căpitan al naționalei de baschet Virgil Stănescu vine să le gătească Chefilor. Cine va câștiga prima amuletă a sezonului 12, dar și ce concurenți îi vor surprinde pe Chefi și cum va decurge vizita lui Virgil Stănescu în platoul show-ului culinar telespectatorii vor descoperi în ediția de diseară a emisiunii. Premiera maraton Chefi la cuțite va continua cu 4 ediții: duminică, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Media » Chefi la cuţite, sezonul 12. Marea premieră, sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1