Antena Meniu Search
x
LIVE

Chefii sparg bombele cu amulete în această seară, în bucătăria Chefi la cuţite Chef Scărlătescu: “Urmează cea mai spectaculoasă amuletă din toate timpurile!”

În seara aceasta, de la 20:00, la Antena 1 începe cea de-a treia confruntare Chefi la cuţite, iar lupta se anunță a fi aprigă. Surprizele se vor ține lanț în show-ul culinar – atât din partea Chefilor, cât și din partea gazdei show-ului culinar, Irina Fodor.

De Redactia Observator la 01.10.2023, 10:34

Cele trei echipe conduse de Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu strâng rândurile pentru o nouă confruntare, în această seară, de la 20:00, la Antena 1. Concurenții lui Chef Sorin Bontea sunt determinaţi să nu mai facă niciun pas greşit, după ce au pierdut deja doi coechipieri, în vreme ce echipa lui Chef Dumitrescu visează să reediteze succesul de până acum. Seara se anunţă a fi una incendiară, la propriu, căci cei trei Chefi vor sparge bombele cu amulete pe care le deţin în arsenalul lor.

„Este pentru prima oară când fiecare dintre voi aveţi câte o bombă. Asta face ca lucrurile să fie mult mai interesante!”. Din nou, 12 ingrediente le vor da mari bătăi de cap atât concurenţilor, cât şi Chefilor, care se vor întrece într-un nou joc propus de Rikito, pentru a-şi adjudeca împărţirea lor.

Provocarea dată de Irina Fodor în acestă seară va fi una surprinzătoare şi va spori din nou dificultatea pregătirii farfuriilor. Şi ca şi cum asta nu era de ajuns, o amuletă incredibilă va aduce haosul la bancurile de lucru: „Când am auzit amuleta, a căzut cerul pe mine!”, va mărtusi Chef Dumitrescu, în vreme ce Chef Scărlătescu va completa: “Urmează cea mai spectaculoasă amuletă din toate timpurile!

Cel de-al treilea battle se va dezvălui, așadar, cu mai multă adrenalină în bucătăria show-ului și un grad sporit de dificultate. Ce amuletă va fi pusă la bătaie, cine va da o nouă lovitură în acest battle, cui îi va aparține victoria, dar și cine va pleca acasă telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată în această seară, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, de la ora 20:00.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Media » Chefii sparg bombele cu amulete în această seară, în bucătăria Chefi la cuţite Chef Scărlătescu: “Urmează cea mai spectaculoasă amuletă din toate timpurile!”