Antena Meniu Search
x

Concurent din Peru, moment senzațional de stand-up comedy pe scena iUmor. Cheloo, impresionat: "E primul om care trebuie să ajungă în finală!"

iUmor – Alege comedia sezonul 16 aduce în fața juraților și a telespectatorilor, în fiecare duminică, de la 21.00, cele mai savuroase momente, dar și bonusuri atractive și , în premieră, alegerea unui Președinte iUmor. Cel de-al doilea episod din noul sezon va putea fi urmărit duminica aceasta, de la 21:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 21.02.2024, 14:18

Mauricio Lombardi, originar din Peru, a adus un val de bunădispoziție în platoul iUmor, unde a pus în scenă un număr savuros de stand-up comedy, care i-a cucerit pe cei patru jurați. Încă din primele momente, Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Bordea au fost captivați de momentul senzațional al peruanului, care a mărturisit că are și prieteni români.

„Acesta este adevăratul umor, este real, este exact ce-mi place, el este un artist și este primul om care trebuie să ajungă în finală!’’, a mărturisit, spre surprinderea tuturor, Cheloo, continuând: ,,Eu nu spun prea des asta, dar el este exact ce trebuie! Mauricio Lombardi este eroul zilei, a făcut unul dintre cele mai bune numere de stand-up comedy din istoria iUmor!”. Întregul moment, care a determinat-o pe Delia să declare: ,,Ai fost senzațional, iar finalul numărului este unul istoric! Meriți să ajungi în finală și sper să se întâmple asta!”, va putea fi urmărit duminică seara, începând cu ora 21:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Media » Concurent din Peru, moment senzațional de stand-up comedy pe scena iUmor. Cheloo, impresionat: "E primul om care trebuie să ajungă în finală!"