Antena Meniu Search
x

Galerie foto Decizie total neaşteptată la Insula Iubirii: "A venit momentul ca un cuplu să părăsească insula în această seară!"

Ultimele trei zile ale celui mai dur test de fidelitate, Insula Iubirii, vin cu provocări la foc automat şi expunere maximă la tentaţie, cu emoţii dezlănţuite şi decizii care pot răsturna totul într-o clipă, iar asta o vor resimţi din plin concurenţii. În seara aceasta, un eveniment unic în acest sezon va antrena decizii şi schimbări majore în ambele vile.

de Redactia Observator

la 18.08.2023, 12:23

În seara aceasta, un eveniment unic în acest sezon va antrena decizii şi schimbări majore în ambele vile.

„A venit momentul ca un cuplu să părăsească insula în această seară!”, vor fi cuvintele care îi vor lăsa pe toţi fără replică. Cine sunt cei pentru care experienţa testului se va termina mai devreme, dar şi cum vor evolua lucrurile pentru ceilalţi participanţi, telespectatorii vor putea urmări săptămâna aceasta în porţie triplă: astăzi, de la 20:30, şi sâmbătă şi duminică, de la 20:00, la Antena 1, pentru ca marele deznodământ al testului să fie difuzat duminică, pe 27 august, de la 20:00, la Antena 1.

Foarte puţin îi mai desparte pe participanţii celui mai dur test de fidelitate de ceremonia finală a focului şi momentul crucial al experienţei lor, când se vor confrunta cu adevărul gol-goluţ din relaţiile lor.

Mai multe detalii, aici: a1.ro/insula-iubirii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Media » Decizie total neaşteptată la Insula Iubirii: "A venit momentul ca un cuplu să părăsească insula în această seară!"