Antena Meniu Search
x

Finala iUmor, sezonul 16. Mădălina Mihai este câştigătoarea marelui premiu de 20.000 de euro

Nouă concurenţi au intrat seara trecută în lupta pentru marele premiu, în finala sezonului 16 din iUmor. Delia, care a fost preşedintele juriului, şi-a oferit votul de încredere Ansamblului Libelula iar aceştia s-au alăturat celorlalţi finalişti. Învingătoarea sezonului a ieşit Mădălina Mihai, care a câştigat atât votul juriului cât şi pe al publicului.

de Redactia Observator

la 27.05.2024 , 07:14

Finala iUmor, sezonul 16. Mădălina Mihai este câştigătoarea marelui premiu de 20.000 de euro
Finala iUmor, sezonul 16. Mădălina Mihai este câştigătoarea marelui premiu de 20.000 de euro - A1

Mădălina Mihai a câștigat trofeul și marele premiu de 20.000 de euro în acest sezon. Parcursul ei la iUmor nu doar a convins juriul să-i acorde votul de încredere, ci și publicul, care nu a rămas indiferent la prestația acesteia pe parcursul întregului sezon. Oamenii de acasă și publicul și-au putut vota favoriții la marele premiu. Lupta a fost una strânsă și deosebit de stresantă pentru concurenți. Aceștia au așteptat cu sufletul la gură deznodământul publicului.

După un sezon fenomenal, juriul și publicul au votat pentru câștigătorul din această seară. Cei nouă concurenți care au intrat în cursa finală au fost votați de favoriți. Însă doar unul poate fi câștigătorul trofeului și al marelui premiu.

Articolul continuă după reclamă

Paul Szabo, Edi Rădoiu, Mădălina Mihai, Roxana Chiperi, Daniele și Naimana, doamna Gicuța, Alina și Cristin Tomi, Sașa Pânzaru și Ansamblul Libelula sunt cei care au ajuns în marea finală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Toate firmele, obligate să folosească POS. Credeţi că măsura va combate evaziunea fiscală?
Observator » Media » Finala iUmor, sezonul 16. Mădălina Mihai este câştigătoarea marelui premiu de 20.000 de euro