Antena Meniu Search
x

America Express: Cine a câştigat jocul de amuletă și Joker în ediția de ieri. Diseară, Irina va acorda imunitatea mare a etapei a șasea

Joc intens pentru prima amuletă și Joker-ul etapei a șasea de pe Drumul Soarelui, în ediția de aseară America Express: Romică și Cătălin Țociu, Aris și Alexia Eram, dar și Giulia și Vlad Huidu au fost echipele care s-au înfruntat în această întrecere, cei din urmă obținând victoria. Ediția reality show-ului din această seară, de la ora 20:30, va dezvălui ultimele misiuni din cursa pentru imunitatea mare și cea dintâi echipă imună a etapei.

de Redactia Observator

la 28.11.2023, 12:01

Întrecerea celor trei echipe de ieri seară, desfășurată într-o hacineda din munți, a necesitat sacrificii pentru mult râvnita victorie. Astfel, cea din urmă probă a jocului, care le cerea concurenților să trimită pe o sârmă hainele pentru păpușa realizată de ei din bucăți de lemn, a fost cea mai solicitantă. ”Mă uitam la Vlad și vedeam cum îi sângera mâna când trăgea acea sârmă”, a povestit Cătălin Țociu. ”Chiar dacă mă durea îngrozitor, nu mă puteam opri”, a mărturisit Vlad Huidu, care a câștigat, alături de Giulia, cea de-a patra amuletă. Totodată, perechea a obținut și un Joker cu un avantaj esențial: ”Poți folosi mașina de producție în această etapă, ca să ajungi dintr-o locație în alta”. Rămâne de văzut când vor decide să arunce în joc acest Joker extrem de puternic, care îi poate propulsa în competiție.

În această seară, echipele se vor întrece în ultimele misiuni din cursa pentru imunitate începută ieri. Iar dacă aseară, noua cursă a început cu Dansul pălăriei, tradițional în zona ecuadoriană unde au ajuns perechile, acum aventura continuă în aceeași cheie. Cele șase perechi vor avea ocazia să exploreze universul celor mai cunoscute pălării din Ecuador și să învețe întregul proces de fabricare a unei astfel de pălării care, poartă, de fapt, numele unui alt stat: Panama. Întreaga poveste urmează în această seară.

Finalul cursei din capitala pălăriilor ecuadoriene, Cuenca, va fi încărcat de suspans – iar asta nu doar pentru că la sosire, concurenții vor mai avea parte de o probă neașteptată. Echipa câștigătoare se va bucura de victorie abia la careul tensionat, la care Irina va aplica, din nou, o penalizare. ”Știu că vă interesează în ce ordine ați ajuns, dar avem de lămurit niște lucruri!”, este anunțul surprinzător al Irinei. Cum se încheie cursa și care este prima echipă imună a etapei telespectatorii vor afla în ediția America Express difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY diseară, de la 20:30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Media » America Express: Cine a câştigat jocul de amuletă și Joker în ediția de ieri. Diseară, Irina va acorda imunitatea mare a etapei a șasea