Antena Meniu Search
x

Insula Iubirii, 6 iulie 2023. Flacăra ispitei s-a aprins, în premieră. Bianca Giurcă a izbucnit în lacrimi: "Nu ştiu ce e în capul lui!"

Insula Iubirii, 6 iulie 2023. Se încing spiritele pentru concurenţii Insula Iubirii, veniţi să îşi testeze fidelitatea alături de ispitele din acest sezon. Iar pentru prima dată în această ediţie, flacăra ispitei s-a aprins. Este cel mai fierbinte moment de până acum. 

de Redactia Observator

la 07.07.2023, 00:07

Flacăra Ispitei anunţă că un partener de pe cealaltă insulă a încălcat limitele impuse în cuplu de la început sau că cineva a luat decizia de a rupe relaţia. 

"Mi-a zbârlit pielea, mi-a făcut un gol în stomac", a reacţionat Ema. 

S-a instalat panica în vila fetelor care au primit lovitura când se aşteptau mai puţin. Fiecare a sperat că alarma nu s-a dat pentru ea. 

"Am super mari emoţii, cu toate că tind să cred că Marius n-a făcut nimic, dar parcă pe zi ce trece încep să-ţi pierd speranţa că n-ar fi făcut el ceva", a mărturisit Ana-Maria. 

Fetele află pentru care dintre ele s-a aprins flacăra ispitei la o ceremonie a focului specială. 

"M-am gândit că Răzvan, 90% cred că toată lumea s-a gândit că Răzvan e cel vizat", a continuat Ema. 

"Eu nu cred că e pentru mine. Mi-e frică de ceea ce a făcut în general, dar nu cred că e pentru mine aprins pentru că limitele mele sunt mult mai departe de limitele lor", a adăugat Bianca.

Bianca Giurcă, bulversată după ce a văzut atingerile dintre Marius și ispita Oana

Au fost zile şi nopţi intense pe Insula Iubirii, cu drame, surprize, gesturi extreme şi căderi nervoase. După ce au trecut cu toţii prin tensiunea primelor ceremonii ale focului, au realizat că pericolul e mult mai mare decât anticipaseră iniţial. La doar 4 zile pe Insula Iubirii, cel mai dur test de fidelitate devine tot mai insuportabil, iar emoţiile tot mai greu de controlat. Fiecare clipă şi fiecare gest poate aduce cu sine răsturnări de situaţie sau rupturi ireparabile, odată cu apariţia flăcării ispitei, pentru prima oară în acest sezon Insula Iubirii. 

Bianca Giurcă a izbucnit în lacrimi după ce a vizionat momentul în care Marius Moise a atins-o pe ispita Oana Monea. "Nu știu ce e în capul lui, nu știu ce încearcă să facă", a spus aceasta.

Marius Moise și ispitele feminine s-au dezlănțuit la petrecere

Marius Moise s-a dezlănțuit la petrecere în compania ispitelor feminine. Iubitul Biancăi Giurcă s-a bucurat din plin de clipele petrecute în Thailanda. Atmosfera s-a încins la vila băieților, după ce concurenții și ispitele feminine au acceptat un joc incendiar. Cel care a savurat din plin momentul este chiar Marius Moise, iubitul Biancăi Giurcă. 

Chiar dacă Oana Monea a lipsit din peisaj în timpul activității, bărbatul nu a ezitat să pipăie legat la ochi toate fetele. Acesta a avut parte și de clipe neașteptate în compania ispitei Lavinia Maris.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Noul sezon Insula Iubirii va fi difuzat în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și Antena PLAY. Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaptelea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii pe Insula Iubirii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Cel mai aşteptat sezon al celui mai fierbinte reality show, Insula Iubirii va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY aduce în atenţia telespectatorilor 10 ispite feminine şi 10 ispite masculine gata să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » TV » Insula Iubirii, 6 iulie 2023. Flacăra ispitei s-a aprins, în premieră. Bianca Giurcă a izbucnit în lacrimi: "Nu ştiu ce e în capul lui!"