Antena Meniu Search
x

Insula Iubirii, 20 august 2023. Concurenții au ales ispitele cu care vor să meargă la dream date. Ce veste a dat Radu Vâlcan

Insula Iubirii: concurenții au decis cu ce ispită vor să meargă la dream date.

de Redactia Observator

la 20.08.2023, 23:04

Concurenții au ales ispitele cu care vor să meargă la date
Concurenții au ales ispitele cu care vor să meargă la date

„Dragilor, aventura voastră la Insula Iubirii intră pe linie dreaptă. V-ați testat limitele, v-ați testat sentimentele, dar ce este cel mai greu abia acum urmează! Băieți, trebuie să alegeți ispita cu care vreți să mergeți la ultimul date, la Insula Iubirii. Veți merge la dream date, adică la un date de 24 de ore, în care o să stați împreună o zi și o noapte. Este ultima și cea mai importantă ocazie pe care o aveți ca să duceți acest test până la capăt. De aceea este extrem de important să faceți o alegere asumată, să alegeți ispita cu care ați interacționat cel mai mult aici, cu care ați petrecut cel mai mult și cu care ați împărtășit cele mai multe gânduri, sentimente, emoții. Înainte să decideți cu cine mergeți la dream date mai trebuie să știți ceva. Ispitele pe care nu le veți alege niciunul dintre voi vor părăsi Insula Iubirii, însă vor rămâne în vila voastră până mâine”, a fost anunuțul neașteptat făcut de Radu Vâlcan.

Răzvan a ales-o pe Daria Cuflic, Marius Moise a ales să meargă la date cu Oana Monea, Iulian a invitat-o la dreamdate cu Adriana, iar Bogdan s-a gândit și a hotărât că la ultimul date îl va petrece alături de Simona Alexuc.

 Bianca l-a ales pe Alin, Ema l-a ales pe Romeo, în timp ce Cristina l-a ales pe Vlăduț. Claudia l-a ales pe Matei, în ediția 19 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Media » Insula Iubirii, 20 august 2023. Concurenții au ales ispitele cu care vor să meargă la dream date. Ce veste a dat Radu Vâlcan