Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Insula Iubirii, 29 iulie 2024. Gestul şocant făcut de Claudiu. Ispita Tina a luat foc: "Ia mâna de pe mine!"

Insula Iubirii, 29 iulie 2024. În episodul 8 al sezonului 8 de Insula Iubirii Claudiu a făcut un gest nepotrivit față de Tina, într-un moment în care ispita încerca să îşi facă poze. Fata a sărit ca arsă de pe scaun şi a început să ţipe la concurent. 

de Redactia Observator

la 29.07.2024 , 22:27

În timp ce Tina își făcea poze pe scaun, Claudiu a făcut un gest nepotrivit, iar ispita a ripostat. Tina i-a adus injurii lui Claudiu, după ce acesta i-a făcut o glumă nepotrivită: „M-am trezit cu un deget în gură”, a spus Tina. Claudiu a încercat să o împace și să o ia în brațe, dar ispita i-a cerut în repetate rânduri să ia mâna de pe ia. „Ne-am permis reciproc anumite glume”, și-a explicat Claudiu gestul, potrivit a1.ro

Cei doi au stat apoi apropiați, el i-a cerut ispitei să îl ierte, iar Tina i-a spus că-și dorește un sărut de la el. Cei doi nu s-au sărutat, pentru că iubitul Simonei i-a spus ispitei că nu simte să o sărute, însă s-au îmbrățișat.

"Mă ierți? Și nu rămâne nicio supărare între noi? Sunt doar două fete aici care ar putea să-mi provoace mie ceva. Sunteți tu și Ana. Singurele fete care mi s-au părut destul de mature, care să mă înțeleagă", a întrebat Claudiu. "Şi sunt imatură dacă vreau să te sărut?", i-a răspuns Tina.

Vezi și

Vezi cum a continuat dialogul dintre cei doi în videoclipul ataşat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1 și în AntenaPLAY.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Media » Insula Iubirii, 29 iulie 2024. Gestul şocant făcut de Claudiu. Ispita Tina a luat foc: "Ia mâna de pe mine!"