Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Insula Iubirii, 6 august 2024. O despărţire, două reacţii: cum au procesat Iustina şi Cornel desfacerea logodnei

Insula Iubirii, 6 august 2024. După ce i-a expediat inelul de logodnă lui Cornel, cu ajutorul unei drone, Iustina a petrecut fără reţineri în vila de pe insula fetelor. 

de Redactia Observator

la 06.08.2024 , 22:38

Insula Iubirii, 6 august 2024. Potrivit a1.ro, după decizia de a rupe logodna cu Cornel, Iustina nu a mai ținut cont de nimic. Tânăra s-a dezlănțuit la petrecere și i-a transmis mai multe mesaje bărbatului care a rănit-o. Concurenta de la Insula Iubirii sezon 8 și-a înnecat amarul în alcool, iar mișcările ei de dans au fost sufletul petrecerii.

Insula Iubirii, 6 august 2024. Reacţia lui Cornel după gestul Iustinei

O dronă a apărut pe insula băieților și deși toți se așteptau să aducă un bilețel de dragoste au fost șocați când au văzut ce se ascunde în săculețul roșu. Iustina i-a expediat lui Cornel inelul de logodnă și bărbatul l-a identificat imediat.

Vezi și

„Nu mai era el, se înnegrise, era un norișor negru, tuna, fulgera”, a remarcat ipsita Lala. „Era fiert. Terminat. O veste destul de urâtă, dar nu se face așa. Iustina este o persoană slabă, care nu are încerede în ea. Și nu are răbdare, iar cine nu are răbdare, e un om pierdut”, a spus și Andrei.

Pe acelaşi subiect

„Am primit ce era al meu înapoi. Mă așteptam. Știam că se va întâmpla asta”, a spus acesta după ce a primit inelul de logodnă de la Iustina, la Insula Iubrii sezon 8, episodul 11 din 6 august. Cornel a luat inelul și a încercat să și-l așeze pe degetul mic, apoi s-a retras pentru scurt timp în cameră.

În același timp, pe insula fetelor, distracția era în toi. Prospăt despărțită, Iustina a încins atmosfera cu mișcările de dans. Fata a cântat și a dansat pe rând cu toți băieții. „Pentru fericire”, a închinat ea un pahar, alături de celelalte fete și de ispitele masculine. „În momentele în care se distează, ea cam uită de tot. Uită de tot și se descarcă și nu prea mai ține cont de foarte multe lucruri”, a spus ispita Teo.

„Uită-te bine! Cornele, uite ce ai pierdut! În viața ta așa prințesă nu mai găsești, băiatul meu. Cornele, doar la televiozor mai vezi asta. Rămai iubirea vieții mele, dar nu o să mai fim împreună niciodată”, i-a tot transmis Iustina la cameră lui Cornel la Insula Iubirii sezon 8, episodul 11 din 6 august 2024. La un moment dat, Cristina a intervenit și a însoţit-o în cameră, la culcare, pe tânără.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi dus flori sau alte cadouri în prima zi de şcoală?
Observator » Media » Insula Iubirii, 6 august 2024. O despărţire, două reacţii: cum au procesat Iustina şi Cornel desfacerea logodnei