Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Insula Iubirii, 5 august 2024. Ce a făcut Iustina după ce a văzut gesturile tandre dintre Cornel şi ispita Loredana. "Pentru mine e șocul vieții"

Flacăra ispitei s-a aprins din nou în vila fetelor. Acestea au vizionat noi imagini cu partenerii lor de pe cealaltă insulă. Cea mai afectată a fost Iustina care, după ce a văzut gesturile tandre dintre Cornel și ispita Loredana, a luat decizia radicală de a rupe logodna, înainte cu trei luni de nuntă.

de Redactia Observator

la 05.08.2024 , 22:33

Insula Iubirii, 5 august 2024. Ce a făcut Iustina după ce a văzut gesturile tandre dintre Cornel şi ispita Loredana. "Pentru mine e șocul vieții" Insula Iubirii, 5 august 2024. Ce a făcut Iustina după ce a văzut gesturile tandre dintre Cornel şi ispita Loredana. "Pentru mine e șocul vieții"

După ce a vizionat imaginile în care a observat o atracție fizică între Cornel și ispita Loredana, Iustina a anunțat că vrea să rupă logodna cu acesta. Cu toate că Radu Vâlcan și celelalte fete au încercat să îi explice că imaginile nu sunt concludente și că acționează în stare de șoc, concurenta a părut neclintită în decizia ei, scrie a1.ro.

Insula Iubirii, sezon 8, 5 august 2024. Iustina a decis să rupă logodna cu Cornel

„Eu vreau să îmi trimit inelul. Pentru mine e șocul vieții”, a spus Iustina la bonfire.

Articolul continuă după reclamă

„Am trăit un an în minciună. Am crezut că sunt iubirea vieții tale, chiar am crezut că sunt femeia vieții tale, dar mi-ai demonstrat aici că ai fost fals în tot acest timp și că eu pentru tine nu am însemnat nimic. Și eu, atunci când îți spuneam că tu te-ai uita la orice femeie, acum mi-ai demonstrat că am avut dreptate. Ce ai făcut tu nu este de iertat”, a mai adăugat concurenta la testimoniale.

„Îmi pare rău că a trebuit să vezi aceste imagini. Nu știm ce a făcut acolo”, i-a zis Radu Vâlcan.

„Știu sigur ce s-a întâmplat în apă. Se vedea clar”, a spus Iustina.

„Contact sexual nu a fost în apă. Ispita avea chilotul pe ea”, a încercat să îi explice Simona Iustinei, care a mai adăugat: „Imaginile nu au fost concludente, dar este decizia ei. Nu s-au pupat pe buze, dar dacă tu vrei să rupi relația cu el... pentru intențiile pe care le-a avut în acel video... Ești în stare de șoc”

„Pentru mine e suficient testul. Relația între mine și Cornel s-a terminat în acest moment. Eu nu concep așa ceva. Eu sunt în stare de șoc și nu pot nici măcar să plâng de șocul pe care îl am. El m-a cerut pe mine în căsătorie, noi avem nunta peste trei luni și tu ce faci? Uite cu cine urma să mă căsătoresc... Un om fals”, a continuat Iustina.

„S-a văzut ce s-a întâmplat acolo în apă, s-a sărutat în apă și eu am spus clar că nu trec peste sărut și sigur s-a întâmplat mai mult decât un sărut, dar eu nu trec nici peste sărut. I-am spus că dacă voi vedea că se sărută cu o fată îi voi trimite inelul și mă voi despărți de el”, a mai transmis aceasta.

Insula Iubirii, sezon 8, 5 august 2024. Daiana l-a făcut „nesimțit” pe Rareș, după ce a ascultat ce a zis despre ea unei ispite

După Iustina, a venit rândul Daianei să vizioneze imagini cu iubitul ei. Concurenta a fost foarte deranjată de cum a vorbit Rareș despre ea la date-ul cu ispita Flori.

„Mă bucur că se amuză pe seama mea. Eram ironică. E un nesimțit, iar exagerează. Zicea că dacă am pistol, mă duc la poliție... Noi stăm în Zalău, avem un bulevard, iar chestia cu mașina s-a întâmplat în Zalău... Avem un bulevard și parcări, inevitabil că ne-am întâlnit. Nu l-am urmărit, dar o să fac dacă tot. Mi se pare că el minte pe toată lumea câteodată”, a spus Daiana în momentul în care Radu Vâlcan a întrebat-o cum comentează imaginile.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality-show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Partenerii au la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, pe Antena 1.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Media » Insula Iubirii, 5 august 2024. Ce a făcut Iustina după ce a văzut gesturile tandre dintre Cornel şi ispita Loredana. "Pentru mine e șocul vieții"