Antena Meniu Search
x

Legendele sportului românesc gătesc pentru jurați în sezonul 12 Chefi la cuțite

Toamna aceasta, televiziunea are gust doar la Antena 1, din 2 septembrie, când Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu lansează mult așteptata invitație: ”Hai la masă, România!”, la festinul sezonului 12 Chefi la cuțite.

de Redactia Observator

la 21.08.2023, 13:42

Legendele sportului românesc gătesc pentru jurați în sezonul 12 Chefi la cuțite
Legendele sportului românesc gătesc pentru jurați în sezonul 12 Chefi la cuțite - Antena 1

Show-ul culinar prezentat de Irina Fodor are o premieră maraton cu 5 ediții consecutive: sâmbătă și duminică, 2 și 3 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 4, 5 și 6 septembrie, de la 20:30.

Iar printre surprizele noului sezon se numără invitații speciali din lumea sportului, care vor intra în arena Chefi la cuțite gata să-i surprindă pe cei trei jurați cu preparatele lor.

Fostul baschetbalist și căpitan al naționalei de baschet Virgil Stănescu, primul român campion mondial la box profesionist Mihai Leu, multipla campioană mondială și europeană la scrimă Ana Maria Brânză, dar și legendele fotbalului Bogdan Stelea, Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu și Ioan Andone sunt printre cei care vor păși în platoul show-ului culinar, dornici să dea savoare competiției gastronomice cu cele mai diverse rețete, asezonate cu povești neștiute din lumea sportului și dezvăluiri impresionante despre drumul lor spre succes și viața de după performanță.

Mai multe detalii, pe A1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » Legendele sportului românesc gătesc pentru jurați în sezonul 12 Chefi la cuțite