Antena Meniu Search
x

Meciul Columbia - România, transmis aseară de Antena 1, lider detaşat de audienţă

Amicalul Columbia – România, încheiat aseară 3-2 pe Estadio Metropolitano, a fost urmărit ȋn direct la Antena 1 de aproape 1.8 milioane de telescpectatori. Partida tricolorilor conduşi de Edi Iordănescu s-a impus aseară ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tutror categoriilor de public. 

de Redactia Observator

la 27.03.2024, 13:12

Meciul Columbia - România, transmis aseară de Antena 1, lider detaşat de audienţă
Meciul Columbia - România, transmis aseară de Antena 1, lider detaşat de audienţă

Difuzat în intervalul 21:35 – 23:30, amicalul Columbia - România a ocupat primul loc în topul audiențelor pe toate targeturile. Pe segmentul de public comercial cu vârste cuprinse ȋntre 21 și 54 de ani, meciul a înregistrat 9.5 puncte de rating și 29.8% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund, Pro TV, a obținut 5.7 puncte de rating cu 17.8% cotă de piață.

Și pe segmentul urban, meciul tricolorilor s-a situat pe primul loc, înregistrând 8.9 puncte de rating și 23.4% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2, Pro TV, a obținut 6.4 puncte de rating și 16.9% cotă de piață. Ierarhia se păstrează și la nivelul publicului naţional, public pe care, ȋn minutul de aur, 22:10, confruntarea Columbia - România  a fost urmărită de peste 1.8 milioane de telespectatori. 

După ce au fost conduși de sud-americani vreme de 80 de minute, tricolorii au redus din diferenţă pe final de joc, prin Ianis Hagi și Florin Tănase. Acesta a fost al doilea meci amical disputat de România ȋnainte de EURO 2024. Vor mai urma două partide amicale, ambele ȋn București, primul, contra Bulgariei, pe 4 iunie, și al doilea, ȋmpotriva reprezentativei din Liechtenstein, sâmbătă, 8 iunie, partidă transmisă ȋn direct de Antena 1. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Media » Meciul Columbia - România, transmis aseară de Antena 1, lider detaşat de audienţă