Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Moment emoționant pe scena iUmor Cătălin Bordea: "Ăsta este un moment pentru care ești recunoscător că-l primești!"

În cea de-a patra ediție iUmor, difuzată sâmbăta aceasta, de la ora 20.00, la Antena 1, pe scenă urcă Fanaticii Tăcerii, un cuplu cu deficit de auz, care oferă un moment de-a dreptul emoționant, pentru toți cei din sală.

de Redactia Observator

la 27.09.2024 , 12:26

"A fost un moment special, din foarte multe puncte de vedere; genul acela de moment pentru care ești recunoscător că-l vezi! Toți cei din sală am fost emoționați", a declarat Cătălin Bordea, iar Cheloo a recunoscut că, deși nu a mai văzut un asemenea număr, momentul a fost unul special, pe care l-a urmărit cu tot dragul: "Mi-a făcut plăcere să-l privesc!".

"Trântesc ușile, trântesc scaunele, iar atunci când mănâncă, sorb îngrozitor!", așa a început prezentarea momentului, făcută de Lavinia Chițu, tânăra care traduce concerte ale artiștilor prin limbajul semnelor, pentru oamenii cu deficit de auz și unul dintre cei mai apreciați interpreți mimico-gestuali din țară. Ce a urmat a stârnit admirația celor patru jurați, care, la finalul numărului, le-au mulțumit celor doi prin limbajul semnelor.

Întregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Articolul continuă după reclamă

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Media » Moment emoționant pe scena iUmor Cătălin Bordea: "Ăsta este un moment pentru care ești recunoscător că-l primești!"