Antena Meniu Search
x

Moș Crăciun ajunge în platoul "Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?" Copiii vedetelor se întrec cu concurenţi inediţi în ediţiile speciale ale emisiunii

Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?, quiz show-ul care le oferă adulților ocazia de a-și testa cunoștințele alături de copii de clasa a V-a, dar şi să câştige sume considerabile, vine cu ediții cu totul și cu totul speciale, dedicate sărbătorilor de iarnă. Edițiile festive, prezentate de Andrei Aradits, vor aduce spiritul sărbătorilor în casele românilor, pe 25, 26 și 29 decembrie, la Antena 1 și pe AntenaPLAY! 

de Redactia Observator

la 21.12.2023, 14:09

Moș Crăciun ajunge în platoul "Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?"
Moș Crăciun ajunge în platoul "Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?"

În ziua de Crăciun, de la ora 18:00, cei mici îl aşteaptă în platoul Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?  pe Moşu', care, după ce a lăsat darurile pentru toți copiii,  a acceptat cu mult entuziasm să participe în cadrul ediției speciale, în calitate de concurent, pentru o cauză nobilă. 

Pe 26 decembrie, se schimbă puţin regulile jocului şi `telespectatorii îi vor putea urmări pe Giulia și Vlad Huidu, în calitate de concurenți, care, în cazul în care răspund greșit la întrebările tematice, vor fi nevoiți să recunoască, în fața celor mici: „Nu sunt mai deștept decât un copil de clasa a V-a!”.

Cei cinci copii isteți și carismatici vor fi nimeni alții decât Iancu (fiul lui Nicolai Tand), Antonia (fiica Giuliei), Diana (fiica lui Fodor), Armin (fiul lui Caddy BUG) și Robert, (fiul lui Edi Stancu), însoțiți, în public, de către părinții lor: Nicolai Tand și soția, Irina și Răzvan Fodor, Edi Stancu, mama și fratele lui Armin. 

Vineri, pe 29 decembrie, Ruby și Shift vor fi cei care vor răspunde întrebărilor de sezon, iar premiul va merge şi de această dată tot la un caz umanitar, pentru a îndeplini visul unui copil mai puțin norocos. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Media » Moș Crăciun ajunge în platoul "Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?" Copiii vedetelor se întrec cu concurenţi inediţi în ediţiile speciale ale emisiunii