Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Oana și Găinușă au luat imunitatea la Asia Express. Tur de forță spectaculos prin Kuala Lumpur, la ultima șansă: de la Peșterile Batu la Turnul Menara

Tur de forță spectaculos în impresionanta metropolă Kuala Lumpur, în această seară, la Asia Express: urmează cursa pentru ultima șansă, care va da verdictul etapei a șasea. Trei echipe se vor bate să rămână în competiție, după ce în ediția de ieri seară, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă și-au adjudecat imunitatea mică a etapei.

de Redactia Observator

la 09.10.2024 , 12:46

Final de cursă care i-a purtat în câteva clipe de la agonie la extaz pe Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, ieri seară, pe Drumul Zeilor: cei doi concurenți au intrat fără griji în stage-ul următor, după ce au luptat din răsputeri pentru imunitatea în numele căreia au parcurs pe nuci de cocos o distanță și mai mare decât cea prevăzută de misiunea impusă. Anca Țurcașiu și Andreea Samson sunt cealaltă echipă care deține imunitatea. Restul concurenților așteaptă cu emoții ca Irina Fodor să dezvăluie clasamentul în această seară: perechile de pe ultimele două locuri la întrecerea de ieri intră la ultima șansă, iar alături de ei, o a treia echipă, care va întruni majoritatea voturilor la careu. Cum opțiunile de nominalizare sunt tot mai puține după plecarea a trei perechi de pe Drumul Zeilor, este momentul pentru aplicarea celor mai bune strategii.

Urmează o întrecere ce va împrumuta puternica vibrație a unei finale de la impunătoarea capitală a Malaeziei. Traseul urmat de cele trei perechi va fi unul fascinant: „Nu cred că un ghid turistic ar fi putut să le alcătuiască un itinerar mai inspirat”, a declarat Irina Fodor. O splendidă demonstrație de forță a unui modernism dus la nivelul celor mai înalte clădiri din lume, Kuala Lumpur li se va dezvălui concurenților din mijlocul aglomerației pestrițe din Chinatown ori Little India, dar și de la înălțimile amețitoare ale atracției turistice simbolice a capitalei malaeziene, Turnul Menara. Cu o înălțime de 421 m, turnul de telecomunicații din Kuala Lumpur va fi locul unei misiuni ce va cere multă atenție din partea concurenților. Prin jungla de zgârie-nori, trenurile suspendate le vor oferi, de asemenea, echipelor o panoramă aparte a capitalei furnicar. Drumul îi va purta și la templele aflate în interiorul unor grote uriașe – faimoasele Peșteri Batu. Oboectivul turistic unic în lume, cu treptele sale multicolore, este loc de pelerinaj pentru hindușii din Malaezia – dar pentru cele trei echipe va fi o destinație încărcată de adrenalina competiției apăsătoare.

Cum va decurge cursa pentru ultima șansă și care va fi verdictul Zeilor pentru echipa de pe ultimul loc telespectatorii vor descoperi în ediția Asia Express difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la 20:30. Aventura de la capătul lumii va continua cu etapa a șaptea, difuzată sâmbătă și duminică, de la ora 20:00, și luni și miercuri, de la 20:30. Modificarea zilelor de difuzare este prilejuită de transmiterea meciului UEFA Lituania – România, marți, 15 octombrie. Ulterior, programul de difuzare a reality show-ului va fi cel consacrat.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Limitaţi accesul copiilor la reţelele sociale?
Observator » Media » Oana și Găinușă au luat imunitatea la Asia Express. Tur de forță spectaculos prin Kuala Lumpur, la ultima șansă: de la Peșterile Batu la Turnul Menara