Antena Meniu Search
x

Power Couple România, 14 februarie 2024. Roxana Blenche și Cătălin au făcut echipă în "Bucătăria cu fundul în sus"

În cea de a șasea ediție, telespectatorii au putut observa cum intensitatea probelor a crescut din nou! A treia probă din această săptămână i-a surprins pe concurenți într-o nouă ipostază, și anume, într-o bucătărie cu susul în jos. Iată cât de bine se coordonează partenerii când lumea lor este dată peste cap.

de Redactia Observator

la 14.02.2024, 22:04

Power Couple România, 14 februarie 2024. Roxana Blenche și Cătălin au făcut echipă în "Bucătăria cu fundul în sus"
- Antena 1

În ediția din această seară, partenerii și-au dat întâlnire pe un teren aparent familiar – bucătăria. Adevărata provocare a fost, de fapt, o bucătărie cu susul în jos. Cuplurile au avut de pregătit o rețetă de blat de tort, în timp ce au stat cu capul în jos. Scopul probei a fost de a vedea cât de bine se coordonează partenerii când lumea lor este dată peste cap.

Totodată, proba cuplurilor a scos la iveală unele dintre cele mai hilare momente de la Power Couple România, dar hohotele de râs s-au amestecat și cu lacrimi și cu momente dificile pentru unele dintre concurente. Ediția din această seară a fost încărcată de emoții, adrenalină și umor, iar provocările de care au parte cuplurile în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Power Couple România, 14 februarie 2024. Cum s-au descurcat Roxana Blenche și Cătălin la proba bucătăriei răsturnate

Încrezători și nerăbdători să înceapă proba pe care au așteptat-o cu sufletul la gură, Roxana și Cătălin au avut parte de un lucru la care nu s-au așteptat. Concurenta fiind un bucătar cu experiență, a dat dovadă de cel mai mare curaj de până acum și s-a simțit de neoprit alături de soțul ei, care o ajută des în bucătărie, mai ales atunci când este vorba de prăjituri.

După ce s-au echipat și au ajuns cu susul în jos, proba lor a început cu multe emoții. La prima etapă, în care Cătălin a ținut punga de făina, iar Roxana bolul, cei doi s-au descurcat mai bine decât se așteptau. În continuare, concurenții au trecut la spartul ouălelor, unde au întâmpinat ceva probleme. Primul ou a ajuns în bol, însă cel de al doilea a picat pe blat. Dani nu l-a luat în considerare, și, tocmai de aceea, cei au avut nevoie să spargă încă unul. Cătălin a luat cât de multe ouă a putut în mână, iar din teama de a nu le scăpa a luat un ou și l-a pus direct în gură.

Mai multe pe a1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Media » Power Couple România, 14 februarie 2024. Roxana Blenche și Cătălin au făcut echipă în "Bucătăria cu fundul în sus"