Antena Meniu Search
x

Galerie foto Premiera iUmor, lider de audiență, seara trecută, la Antena 1

Premiera celui de-al 15-lea sezon iUmor, difuzată aseară, în intervalul 19:59 – 23:23, la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21-54 de ani cu o audiență medie de 3.8 puncte de rating și 16.7% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv, care pe acelaşi target şi în acelaşi interval orar, a înregistrat o medie de 3.7 puncte de rating și 16.5% cotă de piață. Ierarhia se păstrează şi pe segmentul urban.

de Redactia Observator

la 17.09.2023, 11:09

Cosmin Natanticu s-a alăturat juriului iUmor în cel de-al 15-lea sezon al show-ului de la Antena 1 şi a deschis premiera cu un număr savuros de stand-up. Tot cu stand-up a venit şi Dan Badea, spre deliciul publicului şi al telespectatorilor, dar şi cu sfaturi preţioase pentru noii prezentatori ai show-ului, Emi şi Cuza.

Rând pe rând, concurenţii noului sezon au venit în faţa juraţilor cu numere de umor care mai de care mai interesante, iar aceştia au decis să îi trimită la votul publicului pe Adela Lupşe, Don Cooper, Dedos Bailarines, Iasmina Ciocan, Florina Velica şi The Lazy Generation. Cei de acasă îi pot vota până astăzi, la ora 16.00, în aplicaţia iUmor, câştigătorul ediţiei ajungând direct în finala show-ului de umor de la Antena 1.

Mai multe detalii pe A1.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Media » Premiera iUmor, lider de audiență, seara trecută, la Antena 1