Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Revelion 2024, la Antena 1. Liviu Vârciu şi Nea Mărin dau drumul la distracţie într-un Revelion neBUN

Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion la Antena1. Zeci de vedete se vor alătura echipelor conduse de ei şi împreună te invită să decizi cine este câştigătorul. Te aşteaptă o porţie dublă de distracţie, două Revelioane într-unul singur, așa cum numai la Revelionul cel neBUN poate fi! 

de Redactia Observator

la 31.12.2023 , 20:31

Cei mai renumiţi artişti din toate generațiile, cele mai diverse genuri muzicale, dans, umor, pe toate şi mai mult de-atât le va avea Revelionul cel neBUN. Un regal de voie bună şi distracţie, într-o noapte de ţinute minte. O petrecere pentru toate gusturile, asezonată cu o întrecere fantastică între Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, pe de o parte, şi Nea Mărin, pe de altă parte. Iar Rikito Watanabe şi Sonny Medini se vor asigura că nu va fi deloc simplă competiţia.

- Bună dimineaţa...

- Ce mă, vă daţi bătuţi?

Vezi și

- Niciodată!

- Vrei să îţi arăt Revelion?

- Şi când se lasă seara, din Bucureşti în Timişoara!

Ce aduc vedetele pe scenă și ce surprize au pregătit Liviu Vârciu, Andrei Ştefănescu şi Nea Mărin, descoperi la Revelionul cel neBUN. În seara aceasta, la Antena 1, la ora 20:00, cea mai tare petrecere te va purta spre 2024!

- E anul nou, ce e nou e bun nebun.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Media » Revelion 2024, la Antena 1. Liviu Vârciu şi Nea Mărin dau drumul la distracţie într-un Revelion neBUN