Antena Meniu Search
x

Semifinala America Express, sezonul 6. Anunțul-șoc al serii: Echipele au fost din nou despărțite. Cine a plecat în cursă și cine a rămas cu Irina

Semifinala America Express a venit cu o nouă provocare pentru concurenți, care au fost din nou despărțiți în lupta pentru marele premiu din Argentina. În ediția 38 din 18 decembrie, echipele au fost nevoite să se separe, după anunțul făcut de Irina Fodor în miezul nopții.

de Redactia Observator

la 18.12.2023, 22:01

Semifinala America Express, sezonul 6. Anunțul-șoc al serii: Echipele au fost din nou despărțite. Cine a plecat în cursă și cine a rămas cu Irina

„Dragilor, dintre toate țările Americii Latine, Argentina cucerește prin felul său semeț de a fi, ca o zeiță a libertății, a diversității, a independenței, independență câștigată acum câteva secole cu determinare, cu o forță uriașă ce a purtat-o mereu înainte. Mâine este Ziua Independenței Argentinei. Ne îndreptăm în viteză de cursă spre Santa Fe, acolo se află biletul către etapa finală. Dacă tot suntem în ultima etapă, zic că ar fi păcat să nu experimentăm o schemă devenită deja clasică pe drumurile noastre Express. Bănuiți ceva?”, întreabă Irina Fodor.

Cine a plecat în cursă și cine a rămas cu Irina

Iar lovitura pentru concurenți a venit imediat: separarea. Șocul veștii a fost exprimat de toți concurenții: „Singuri? Singuri? Complet singuri?” „Unul din fiecare echipă va călători singur, iar ceilalți vor sta împreună și vor juca jocuri. Câștigul sau pierderea acestor jocuri va face partenerul să aibă avantaje sau dezavantaje în cursă sau la misiuni. Puteți să alegeți cine pleacă și cine rămâne cu mine!”, spune Irina Fodor.

Alături de Irina Fodor va rămâne câte un concurent din fiecare echipă, adică patru persoane. Alegerea a fost făcută când noaptea s-a așternut tăcută peste Argentina. Toți cei patru concurenți vor dormi împreună, iar cei care vor rămâne singuri pentru a merge în cursă vor avea în această seară cazare, își continuă anunțul Irina Fodor. Fiecare însă separat. Nu vor face niciun fel de contact, nu-și vor putea împărtăși gândurile înainte de cursa care li se pregătește peste doar câteva ore, când ziua îi va îmbrățișa cu lumina și energia sa.

Pe acelaşi subiect

Deciziile echipelor arată astfel:

  • Vlad Huidu rămâne la joc cu Irina Fodor, Giulia Anghelescu pleacă în cursă.
  • Sânziana Negru rămâne la joc cu Irina Fodor, Laura Giurcanu pleacă în cursă.
  • Alexia Eram rămâne la joc cu Irina Fodor, Aris Eram pleacă în cursă.
  • Romică Țociu rămâne la joc cu Irina Fodor, Cătălin Țociu pleacă în cursă.

„Să știți că nu sunt nici măcar 24 de ore de singurătate, dacă vreți să-i zicem așa!”, anunță Irina Fodor în încheierea serii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Media » Semifinala America Express, sezonul 6. Anunțul-șoc al serii: Echipele au fost din nou despărțite. Cine a plecat în cursă și cine a rămas cu Irina