Antena Meniu Search
x

A fost aleasă cea mai frumoasă româncă! Reprezentata Miss Universe România va pleca la comepetiţia din Las Vegas

A fost aleasă reprezentata Miss Universe România, care va pleca în Las Vegas pentru a participa la competiţia internaţională ce are loc la sfârşitul lunii.

Vezi și

A fost aleasă reprezentata Miss Universe România, care va pleca în Las Vegas pentru a participa la competiţia internaţională ce are loc la sfârşitul lunii noiembrie. Juriul, din care au făcut parte nume mari ale modei româneşti printre care Cătălin Botezatu şi Mihai Albu, au avut de făcut o alegere dificilă.

Care s-au reunit aseară în cea mai importantă competiţie a frumuseţii - Miss Universe. 24 de concurente au defilat pe podium, în speranţa că îi vor cuceri pe juraţi. 

Cătălin Botezatu: "În seara asta se vor da mai multe premii şi faptul că apari undeva, că te vede cineva, că te poate remarca cineva  înseamnă un plus. Dacă la o manechină totul trebuie să fie foarte şters, să aibă doar nişte măsuri, aici fata respectivă trebuie să aibă forme, să aibă acea frumuseţe tip cum spun eu. Atitudine fără doar şi poate, o podoabă capilară frumoasă pe care se poate lucra"

Show-ul a fost găzduit de Mihaela Borcea. 

Mihaela Borcea: "A fost ceva inedit, surpriză pentru mine, noutate şi greu totodată. Sperăm că de acum încolo să avem în fiecare an timp, oameni care să se implice în acest moment şi vor duce România să fie cunoscută iar noi să fim mândri că româncele noastre sunt cele mai frumoase şi cele mai deştepte"

Fetele au defilat în trei ţinute, însă şarmul nu a fost singurul elemnet ce a înclinat balanţa. Tinerele s-au străduit să-şi eclipseze adversarele şi prin inteligenţă şi spontaneitate.

Ioana Mihalache, o tânără din Constanţa, a fost desemnată drept cea mai frumoasă femeie din România. 

Câştigătoarea va pleca pe 26 noiembrie în Las Vegas, acolo unde va lupta pentru titlul de cea mai frumoasă femeie din Univers. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » A fost aleasă cea mai frumoasă româncă! Reprezentata Miss Universe România va pleca la comepetiţia din Las Vegas