Antena Meniu Search
x

POVESTEA incredibilă a lui Thylane Blondeau. A fost declarată CEA MAI FRUMOASĂ fetiţă din lume, iar acum este noua imagine a L'Oreal (FOTO)

La doar cinci ani, în 2006, Thylane Blondeau a fost desemnată “cea mai frumoasă fetiţă din lume”, după ce cucerise deja lumea modei încă de la vârsta de patru ani, când a urcat pe podium pentru celebrul designer Jean Paul Gaultier.

La doar cinci ani, în 2006, Thylane Blondeau a fost desemnată “cea mai frumoasă fetiţă din lume”, după ce cucerise deja lumea modei încă de la vârsta de patru ani, când a urcat pe podium pentru celebrul designer Jean Paul Gaultier.

Ulterior, la vârsta de 10 ani, Thylane Blondeau a fost protagonista unui scandal, după ce a apărut pe coperta revistei Vogue, declanşând o adevarată dezbatere internatională: e normal pentru un copil să fie sexualizat într-un asemenea mod şi să interpreteze un rol de adult?

Acum, Thylane Blondeau a aniversat recent împlinirea a 16 ani, ea devenind între timp imaginea celebrei companii L'Oreal Paris.

Cine este Thylane Blondeau

Thylane Blondeau s-a născut pe 5 aprilie 2001, fiind fiica fotbalistului Patrick Blondeau şi a fotografei Veronika Loubry.

Şi-a început cariera de model încă de la patru ani, când a fost descoperită pe stradă chiar de designerul Jean Paul Gaultier, potrivit paginii oficiale a acesteia.

Supranumită "viitoarea Kate Moss", fetiţa a apărut de-a lungul timpului în cele mai importante publicaţii internationale.

La vârsta de 10 ani, Thylane Blondeau a fost protagonista unui scandal, după ce a apărut pe coperta revistei Vogue, declanşând o adevarată dezbatere internatională: e normal pentru un copil să fie sexualizat într-un asemenea mod şi să interpreteze un rol de adult?

La 3 ani de la scandalul care a adus critici dure revistei Vogue, Thylane Blondeau a apărut pe coperta altei reviste franceze – Jalouse, însă apariţiile ei pe paginile diverselor reviste nu a fost văzută cu ochi buni nici de părinţii din Franta. "Este prea mica, acesta e un job de adult. E imposibil să apari aşa" sau "Părintii o manipulează şi profită de pe urma ei", au fost câteva dintre comentariile de pe reţelele de socializare.

Acum, la împlinirea a 16 ani, Thylane a semnat primul ei mare contract, devenind noua ambasadoare a mărcii L'Oreal. Tânăra va apărea în campaniile pentru produse destinate părului, pielii şi de machiaj, începând cu gama Hydra Genius.

Thylane are mii de fani pe Instagram şi este manageriată de agenţia IMG Worldwide.

În 2015, tânăra a debutat şi în cinematrografie, ea jucând un rol în filmul “Belle et Sebastien, l’aventure continue", care a fost prezentat şi la Cannes.

Thylane Blondeau face parte din generaţia copiilor starurilor care par să cucerească podiumul modei, alături de Gabriel Kane- Day Lewis, fiul celebrului actor Daniel Day Lewis, sau Kaia şi Presley Gerber, cei doi copii ai fostului fotomodel Cindy Crawford şi ai lui Rande Gerber.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » POVESTEA incredibilă a lui Thylane Blondeau. A fost declarată CEA MAI FRUMOASĂ fetiţă din lume, iar acum este noua imagine a L'Oreal (FOTO)