Antena Meniu Search
x

Actorul din Joker a salvat o vacă și un vițel înainte de a fi duși la abator (Video)

Joaquin Phoenix, actorul care a luat premiul Oscar pentru rolul principal din pelicula "Joker", un vegetarian convins, a salvat o vacă și vițelul ei care urmau să fie duși la abator. 

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 21.02.2020, 18:40

Actorul din Joker a salvat o vacă și un vițel
Joaquin Phoenix este un vegetarian convins - captură video Youtube | farmsanctuary
  • Joaquin Phoenix a luat premiul Oscar după rolul din Joker
  • Actorul este un vegetarian convins

Joaquin Phoenix, actorul care a luat premiul Oscar pentru rolul principal din pelicula "Joker", un vegetarian convins, a salvat o vacă și vițelul ei care urmau să fie duși la abator. 

Gestul vine la două săptămâni după discursul susținut la gala premiilor Oscar, acolo unde a făcut o pledoarie ecologistă despre tratamentul vacilor în industria laptelui și a cărnii.

Misiunea de salvare, realizată în colaborare cu ONG-ul Farm Sanctuary, a fost surpinsă într-un videoclip difuzat joi pe YouTube. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actorul poate fi văzut discutând cu directorul abatorului la Pico Rivera, în California, apoi eliberând vaca şi viţelul, însoţit de logodnica sa, actriţa Rooney Mara, şi de un grup de activişti. 

"Nu m-aş fi gândit niciodată să găsesc prietenie la un abator, dar întâlnindu-l pe Anthony (proprietarul abatorului) şi deschizându-mi inima, îmi dau seama că avem poate mai multe lucruri în comun decât diferenţe", a declarat Joaquin Phoenix în videoclip. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Actorul din Joker a salvat o vacă și un vițel înainte de a fi duși la abator (Video)