Antena Meniu Search
x

Adriana Bahmuteanu isi executa silit fiul vitreg!

Bahmu executa silit firma care l-a facut celebru si bogat pe Silviu Progoana. Chiar daca societatea nu mai e acum a sotului ei, ci a fiului acestuia, Bahmu nu se lasa pana nu le ia banii.

Vezi și

A fost concediata abuziv de la conducerea societatii, a castigat procesul in instanta si le-a cerut despagubiri de aproape 20.000 de euro. Acum, Bahmu, a trecut la executarea silita.

S-au certat, si-au aruncat cuvinte grele, s-au despartit. Din nou. Si-apoi, s-au impacat. Nici ei nu mai stiu pentru a cata oara. Dupa inca o cursa de-a uite divortul, nu e divortul, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana sunt acum mai fericiti ca oricand. Nu atat de fericiti incat bruneta sa renunte definitiv la procese. Se judeca in continuare cu una dintre firmele infiintate de fostul sot. Chiar daca printre actionari se numara si fiul vitreg, Honorius.

“Nu vorbim aici de Silviu Prigoana. Vorbi aici de un litigiu de munca pe care l-am catigat cu o societate, e adevarat, infiintata de Silviu Prigoana. Nu am discutat cu el aceasta problema”, a declarat Adriana Bahmuteanu.

Imbracata de vara si coafata lejer, Bahmu a venit la judecatorie insotita de avocata ei. A fost doar o infatisare de formalitate, pentru ca Adriana avea deja o hotarare irevocabila de partea ei.

In aprilie, bruneta a castigat in instanta plata despagubirilor pentru concediere nejustificata si dreptul la reangajare. Astazi, a cerut doar executarea silita dupa ce negocierile intre ea si societatea de salubrizare s-au blocat.

Asa se face ca Bahmu trebuie sa primeasca de la firma fiului vitreg aproape 20.000 de euro, in care intra si cheltuielile de executare silita.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri Mondene » Adriana Bahmuteanu isi executa silit fiul vitreg!