Antena Meniu Search
x

Alex Velea și Antonia, tot timpul cu gândul la Dominic

Schimbă scutece şi cântă, pregătesc biberoane şi dansează. Aşa e viaţa în trei pentru Alex Velea, Antonia şi micuţul Dominic.

Vezi și

Schimbă scutece şi cântă, pregătesc biberoane şi dansează. Aşa e viaţa în trei pentru Alex Velea, Antonia şi micuţul Dominic. 

Părinţi cu normă întreagă şi artişti la fel, cei doi cântăreţi au stat de vorbă, la repetiţii, cu reporterii Observator. Se pregătesc pentru concertul pe care-l vor susţine, împreună, la sfârşitul săptămânii. Pe Dominic îl iau cu ei. în telefon. Băieţelul stă cuminte acasă cu bunicii.

Antonia şi Alex Velea sunt mai fericiţi ca niciodată. Joacă în propriul vis. Maestrul de. ceremonii e chiar Dominic - băieţelul lor de aproape patru luni.

Dominic s-a întâlnit până acum cu sora lui doar online. Primul copil al Antoniei este în Italia, la tatăl ei, Vincenzo Castellano.

Şi, chiar dacă Alex Velea este pentru prima dată tătic, Antonia spune că se descurcă de minune. Are chiar şi o metodă proprie prin care schimbă scutece.

Patru ore pe zi stau în sala de dans şi alte câteva în studio. Peste tot, sunt cu gândul la Dominic care, în această perioadă, stă mai mult cu bunicii. Pe 29 martie, Antonia şi Alex Velea vor cânta pe aceeaşi scenă. Împreună, o singură melodie. Vor fi susţinuţi însă de de Smiley, Cabron şi Holograf.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Alex Velea și Antonia, tot timpul cu gândul la Dominic