Antena Meniu Search
x

Alexandra Stan a fost "calmată" cu pumnii! Le-a spus-o judecătorilor chiar managerul ei, Marcel Prodan!

Marcel Prodan a lovit-o pe Alexandra Stan pentru că i-a jignit mama. Şi a dat în artistă ca să o calmeze. Sunt chiar declaraţiile impresarului în faţa magistraţilor. Şi victima şi călăul au venit azi pentru prima dată la instanţă

Vezi și

Marcel Prodan a lovit-o pe Alexandra Stan pentru că i-a jignit mama. Şi a dat în artistă ca să o calmeze. Sunt chiar declaraţiile impresarului în faţa magistraţilor

Şi victima şi călăul au venit azi pentru prima dată la instanţă. Marcel Prodan a spus că banii nu au avut nicio legătură cu scandalul. În schimb, Alexandra l-a acuzat că a lovit-o după ce şi-a cerut banii. Şi vrea de la fostul impresar şi iubit despăgubiri de zeci de mii de euro. 

Au trecut doi ani de când Alexandra Stan s-a înfăţişat cu o imagine de groază şi şi-a acuzat fostul impresar şi iubit că a desfigurat-o, pe o şosea din Constanţa. Victimă şi agresor au stat astăzi în aceeaşi sală de judecată. Acolo au vorbit amândoi. Întâi el, care a recunoscut că a bătut-o.

Impresarul a încercat să-şi explice comportamentul. A ajuns să o lovească pe artistă după o ceartă în studio, continuată pe drum. Ea i-ar fi jignit mama, el a dat-o jos din maşină. Ea s-ar fi urcat din nou lângă el.

Loviturile au lăsat atunci urme pe faţa Alexandrei. Şi nu numai. Astăzi, artista nu şi-a schimbat declaraţiile. Fostul impresar ar fi bătut-o pentru că şi-ar fi cerut drepturile.

Prima luptă în justiţie a fost câştigată de Marcel Prodan, care a scăpat de procesul pentru şantaj. Cântăreaţa a egalat scorul, obţinând dreptul de a cânta în continuare hiturile care au făcut-o celebră.

Acum, Alexandra Stan îi cere despăgubiri de zeci de mii de euro. Dacă instanţa îl găseşte vinovat de loviri şi alte violenţe, Marcel Prodan ar putea ajunge după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Alexandra Stan a fost "calmată" cu pumnii! Le-a spus-o judecătorilor chiar managerul ei, Marcel Prodan!