Antena Meniu Search
x

Alexandra Stan e pe val! A lansat clipul "Cherry Pop"

Fostul ei manager şi iubit i-a împărţit pumni, dar ea vrea să împartă iubire. Alexandra Stan e din nou pe culmi! A lansat un nou clip şi a câştigat dreptul de a+si cânta piesele de la începutul carierei.

Vezi și

Fostul ei manager şi iubit i-a împărţit pumni, dar ea vrea să împartă iubire. Alexandra Stan e din nou pe culmi! A lansat un nou clip şi a câştigat dreptul de a-și cânta piesele de la începutul carierei. 

Fericită, cu zâmbetul pe buze. Aşa a apărut aseară Alexandra, la întâlnirea cu fanii ei, într-un club din capitală.

"Îmi doresc sa împart iubire pe acest pământ chiar dacă sună civic, dar chiar îmi doresc foarte mult sa nu stiu, să pot să interacționez cu foarte mulți oameni, să pot să-i afectez în sens pozitiv, să pot să le dau toată iubirea mea și împreună să ne putem schimba viața și să întelegem că viața chiar poate fi trăită frumos", a spus Alexandra

Artista a urcat pe scenă îmbrăcată într-o rochie simplă şi cu cizme lungi, iar după cântare ne-a dezvăluit ce planuri are pentru viitor: "Am început deja sa am concerte in Turcia, Antalya, urmează sa am mai multe concerte, chiar şi in japonia, la mijlocul verii in iulie si sunt foarte foarte incantata, de-abia astept sa promovez si acolo piesa pentru ca e k - pop și sper să prindă așa cum trebuie acolo"

Între două concerte vrea să-şi facă timp şi pentru ea. Chiar dacă a fost dezamăgită în dragoste, Alexandra încă visează la ziua în care îşi va întâlni alesul, dar în mod cert știe ce calități trebuie să aibă viitorul său iubit: "Să fie sincer, sa fie stăpân pe el. Să fie stăpân pe el în primul rând, să fie un barbat muncitor, de încredere, pe care să te poți baza, un om care să știe ce vrea de la viață"

Luna trecută, Alexandra Stan a câştigat în instanţă dreptul să cânte piesele care au făcut-o celebră, cum ar fi "Lemonade" sau "Mr Saxobeat".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Alexandra Stan e pe val! A lansat clipul "Cherry Pop"