Antena Meniu Search
x

Alexandra Stan vrea să-l falimenteze pe fostul său impresar

Alexandra Stan e hotărâtă să-l falimenteze pe fostul său impresar, cel care a învineţit-o în urmă cu doi ani. Se gândeşte să-i ceară un milion 250 de mii de euro daune.

Vezi și

 Alexandra Stan e hotărâtă să-l falimenteze pe fostul său impresar, cel care a învineţit-o în urmă cu doi ani. Se gândeşte să-i ceară un milion 250 de mii de euro daune. Cei doi s-au întâlnit din nou în sala de judecată. Alexandra a venit la braţ cu noul ei iubit. Marcel a avut-o ca martor în proces pe fosta lui soţie. Alexandra vrea ca Prodan să fie cercetat şi pentru înşelăciune. Plângerea e deocamdată, la parchet.

Şi-a luat prânzul chiar înainte de-a intra în sala de judecată. Alexandra Stan a venit la proces împreună cu iubitul ei. Era cât pe ce să se împiedice înainte de întâlnirea cu judecătorii.

Alexandra vrea ca fostul ei manager să plătească scump pentru fiecare palmă pe care i-a dat-o.

În sala de judecată a fost audiată fosta soţie lui soţie, dar şi fostul ministru al mediului, Nicolae Nemirschi. Este tatăl asociatului lui Prodan. Martorii au susţinut că între impresar şi artistă a existat o relaţie.

Până acum, atât Alexandra cât şi Marcel au câştigat câte-o bătălie. Artista a obţinut dreptul de-a cânta hiturile care au făcut-o celebră.

Magistraţii i-au dat însă câştig impresarului, în procesul deschis pentru şantaj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Alexandra Stan vrea să-l falimenteze pe fostul său impresar