Antena Meniu Search
x

Video Alexandra Ungureanu a lansat piesa „Daca n-am fi împreună”, o poveste reală de iubire

Este extrem de discretă când vine vorba de viaţa ei personală, asta ştim cu toţii, mereu a fost aşa. Poate de aceea noua ei piesă i-a luat prin surprindere pe fani. Alexandra Ungureanu a lansat "O poveste de dragoste", pe care chiar artista a trăit-o mai demult. 2021 este anul în care artista a decis să ofere muzicii ei o notă personală.

de Redactia Observator

la 08.02.2021, 13:50

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Alexandra Ungureanu: Pe fondul a ceea ce se întâmplă de un an și prin prisma reușitelor mele profesionale, am hotărât să mă bucur mai mult de moment. Viitorul, iată, ne rezervă surprize mari, așa că clipa de față e cea mai prețioasă.

Reporter: Pentru tine a fost un an foarte bun, cu multe schimbări.

Alexandra Ungureanu: Sunt norocoasă. Câți dintre colegii mei de breaslă pot spune că a fost un an bun. A fost un an de regăsire, de redescoperire, în care am făcut pace cu mine pentru că toți avem monstruleții din dulap cre mai ies din când în când și m-am împrietenit cu ei. Sunt ok cu mine, ceea ce este foarte important. 

Reporter: Ai găsit cumva echilibrul.

Alexandra Ungureanu: Da. Încredere, asumare, sinceritate.

Reporter: Ai simțit că este momentul să cânți despre experiențe personale.

Alexandra Ungureanu: Piesele de dragoste sunt născute din experiența cuiva, dar secretul este să se regăseacă atât de multe lume și să o triască ei ca și când ar fi povestea fiecăruia. Clar am cântat povești în care m-am identificat (...). În clip, am vrut să păstrez focusul pe imagine și pe zona asta foarte fashion care mi-e foarte dragă. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Alexandra Ungureanu a lansat piesa „Daca n-am fi împreună”, o poveste reală de iubire