Antena Meniu Search
x

Alina Sorescu a născut o fetiţă de nota 10

Aşteptarea a luat sfârşit pentru Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu. În această dimineaţă, cei doi au devenit părinţii unei fetiţe de nota 10, care va purta un nume regal. Proaspătul tătic a fost impresionat de micuţa lui până la lacrimi.

Vezi și

La ora 6 am fost aici. La ora 7 si jumatate am intrat in sala de operatie. La 7 si 55 de minute fetita noastra a vazut lumina zilei. Este un sentiment coplesitor, acolo e un act divin, vine o viata pe lume, viata aia, intr-un fel, ai creat-o tu, ea e viitorul tau, esti tu insuti. sunt o multime de emotii, spune fericit Alexandru Ciucu.

S-a simtit extraordinar, a mers, a fost activa pana in ultimele zile, a mers la scoala ei de muzica, a condus, cu toate ca eu o mai certam, adaugă tatăl Alinei.

Alina a născut prin cezariană. Întreaga familie a fost alături de ea.

Tânăra mămică a împărtăşit marea veste şi cu prietenii virtuali.

"Dragii mei, vă anunţ cu bucurie că astăzi în zori s-a născut fetiţa noastră, pe care o vom numi Elena-Carolina", a scris artista pe facebook.

Alina Sorescu va mai rămâne câteva zile la clinica privată unde a născut, urmând ca apoi să ajungă acasă unde totul este pregătit.

Elena Carolina Ciucu a cântărit 2 kg şi 700 de grame şi primit nota 10 la naştere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Alina Sorescu a născut o fetiţă de nota 10