Antena Meniu Search
x

Anca Rusu si Stefan Lungu, nunta de vis

Colega noastra, Anca Rusu si Stefan Lungu si-au spus "da" in fata unui preot grec intr-un decor de vis

Vezi și

Asa a inceput cea mai frumoasa zi din viata celor doi insuratei. Pe o insula elena, in fata unui preot grec dar ortodox, Anca si Stefan si-au jurat dragoste vesnica. “A fost o atmosfera foarte romantica surprinsa din basme si practic am incheiat cercul pe care l-am inceput in Italia, in Toscana”, a spus vedeta.

Acolo unde Anca a avut parte de cel mai frumos cadou. Atunci, Stefan a cerut-o in casatorie si a avut loc cununia civila. Acum s-au unit si in fata Lui Dumnezeu, intr-un decor de vis, cu emotii ca ale unor adolescenti indragostiti. “Am avut emotii cand l-am vazut acolo in usa bisericii asteptandu-ma. Am mers la biserica separat. Stefan a fost inainte, eu am venit dupa aceea, el m-a asteptat cu buchetelul din ramuri de maslini”, a mai afirmat Anca.

Si tot sub maslini si-au inceput viata de familie. Norocosul mire a avut si el emotii, dar le-a depasit. Bucuria de a pasi spre altar alaturi de Anca a fost mult mai mare. “Sunt foarte foare fericit pentru ca ne-am dorit foarte mult acest lucru. Am tras tare ca totul sa fie perfect, sa fie o nunta a noastra, nu o nunta a altora”, a explicat Stefan Lungu.

Si i-a reusit. Totul a fost bine pus la punct pentru a-si face fericita aleasa. “Cadrul a fost special, peisajul extraordinar, bisericuta Agios Nikitas unde ne-am cununat este chiar pe plaja si a avut loc chiar la apusul soarelui”, a adaugat Anca.

Nunta a avut loc intr-un cadru restrans. Nasii si doar cativa prieteni apropiati le-au fost martori la biserica. Nu au mers insa in fata preotului pana nu au respectat traditiile grecesti. “Au fost mai multe intalniri cu preotul care s-a asigurat ca stim ce facem in sensul ca suntem constienti ca stim cat de important este acest legamant. Inainte de a pleca de la hotel am spart o farurie pe care am aruncat-o in spatele meu. Se spune ca atunci cand spargi farfuria respectiva, se sparge tot ghinionul din viata ta”, a mai subliniat vedeta.

Si cu siguranta s-a spart. Cei doi porumbei au planuri mari de viitor si se gandesc si la copii.Pana atunci insa cei doi isi vor petrece luna de miere in Grecia, unde au de gand sa viziteze cat mai multe insule.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri Mondene » Anca Rusu si Stefan Lungu, nunta de vis