Andreea Raicu, adevărul despre momentele dificile: "Ne este greu să acceptăm că nu suntem bine"

De Redactia Observator.
Publicat: 23.09.2019, 14:38.
Actualizat: 23.09.2019, 14:50

O ştim de pe podium, unde defila ca model, pentru ca apoi să o cunoaştem şi de pe micul ecran. De ceva vreme, a lăsat în urmă televiziunea şi s-a reprofilat: inspiră lumea din mediul online.

O ştim de pe podium, unde defila ca model, pentru ca apoi să o cunoaştem şi de pe micul ecran. De ceva vreme, a lăsat în urmă televiziunea şi s-a reprofilat: inspiră lumea din mediul online. Are un blog, dar şi un vlog unde le vorbeşte abonaţilor ei despre dezvoltarea personală, frumuseţe, sănătate şi nutriţie.

A trecut prin suisuri si coborasuri, dar şi-a regăsit echilibrul. A căutat şi a găsit răspunsuri. Iar, mai nou, Andreea Raicu şi-a dezvoltat un business în jurul conceputului de trai echilibrat.

Andreea Raicu: Ne este foarte greu să acceptăm că nu suntem bine, pentru că dacă nu suntem bine înseamnă ca nu suntem acceptați de societate, e ceva în neregula cu noi.

Iar Andreea Raicu a simţit asta. Cele mai bine de două decenii în faţa camerelor nu înseamnă doar strălucire ci şi o presiune imensă.

Andreea Raicu: Nu poţi să rezolvi o problemă decât atunci când ştii că o ai şi o accepţi.

Când a simţit că este aproape de epuizare, a luat decizia bună. Să o ia de la capăt. Nu s-a lăsat de televiziune dar a îmbrăţişat o altă viziune despre viaţă. În cazul ei, scrisul a fost o terapie fantastică.

Andreea Raicu: De cele mai multe ori mi-am dat niște răspunsuri senzaţionale. Ai spațiu, ai timp esti tu cu tine, fără nimeni care să te judece.

Iar o parte din răspunsuri le-a găsit în India.

Andreea Raicu: Cel mai important lucru a fost împăcarea, împăcarea cu mine, cu cine sunt eu, cu ceea ce sunt în totalitate, pentru că toată viaţa am încercat să fiu altcineva. În momentul în care eşti armonizat şi lucrurile pe care ţi le doreşti şi pe care le simţi în interior, se reflectă în exterior, atunci poţi să spui că eşti în echilibru.

În jurul conceptului de echilibru, Andreea Raicu a creat o filozofie de viaţă. Iar acum încearcă să-i inspire şi pe alţii. Ţine conferinţe şi predă cursuri de meditaţie.

Iar în mediul online, vorbeşte despre probleme pe care de regulă ne e teamă să le recunoaştem.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.