Meniu LIVE
Search
x

Anna Lesko a născut un băiețel

Anna Lesko este mămică. Vedeta a născut dimineaţă un băieţel de trei kilograme la un spital din Bucureşti. Evenimentul a fost ţinut departe de ochii presei

la 31.03.2014, 13:55
Vezi și

 De altfel, artista a recunoscut că va avea un copil cu un coleg de scenă, abia în luna a cincea de sarcină. Bebeluşul este primul copil al cântăreţei, dar al patrulea nepot pentru bunicii din Chişinău, părinţii fericitului tată.

A fost idilă şi au fost doi vreme de trei ani. Până azi, când cuplul Anna Lessko şi Adrian Neniţă vor începe să experimenteze viaţa în trei. Frumoasa cântăreaţă a născut un băieţel de 3 kilograme şi două sute de grame. Nu într-o clinică privată şi nu la Chişinău cum anunţase iniţial, ci într-un spital din Bucureşti.

A avut multe iubiri, dar s-a oprit la Adrian Neniţă, un coleg de scenă cu şapte ani mai tânăr. Împreună îşi vor legăna de astăzi în braţe băieţelul, care este şi primul copil al cântăreţei.

Pentru Anna Lesko au fost nouă luni de aşteptare active. Vedeta nu şi-a luat nici măcar o zi de pauză. A cântat, a înregistrat, a repetat cu trupa ei şi a ţinut toate concertele programate.

Chiar şi înainte de evenimentul mult aşteptat, Anna a ascultat muzică şi a postat mesaje pentru fani pe o reţea de socializare. Aşteptarea a luat sfârşit în această dimineaţă când artista a născut, la maternitatea Polizu din Capitală.

Anna Lesko şi Adrian Neniţă, un tânăr care a crescut la Chişinău, într-o familie de muzicieni, împart acum o iubire, o casă şi un copil mult aşteptat. Cuplul nu a dezvăluit încă numele nou-născutului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Anna Lesko a născut un băiețel