Antena Meniu Search
x

Antonia ar putea pierde în instanţă lupta pentru fiica ei

Veşti proaste pentru Antonia. Cântăreaţa ar putea pierde în instanţă lupta cu Vicenzo Castellano pentru copilul pe care îl au împreună! Din acest motiv, Antonia este din ce în ce mai tristă.

Vezi și

Antonia nu mai are linişte. A avut o perioadă foarte agitată şi nu a mai reuşit să o vadă pe fetiţa ei, Maya.

Presupusa relaţie cu Alex Velea a făcut apele şi mai tulburi şi a dat naştere la multe neînţelegeri cu fostul soţ. Vicenzo Castellano a decis să o ţină pe fetiţă cât mai departe de mama ei. Maya este în Italia, la familia lui Vicenzo şi ar putea rămâne acolo definitiv.

Antonia recunoaşte că este din ce în ce mai tristă. Face tot posibilul să o vadă pe Maya, dar avocaţii nu sunt foarte optimişti.

"Am trecut printr-o perioadă mai tristuţă, mă gândeam am avut alte gânduri. Am zis să fac si eu ceva pentru mine, să intru înapoi în formă şi să trăiesc o viaţă mai sănătoasă. Încerc să mă împac să fiu OK cu toată lumea", a spus Antonia la Acces Direct. 

Din punct de vedere profesional, Antoniei îi merge bine. A colaborat cu cei de la Holograf la un nou single, un cântec cu un mesaj potrivit pentru Valentine Day, "Hai întoarce-te acasă, hai, să nu ne mai certăm".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Antonia ar putea pierde în instanţă lupta pentru fiica ei