Antena Meniu Search
x

Antonia vrea pace cu Vincenzo Castellano

După ce a anunţat că va fi mămică pentru a doua oară, cântăreaţa i-a scris lui Vincenzo Castellano, un mesaj de pace.

Vezi și

 După ce a anunţat că va fi mămică pentru a doua oară, cântăreaţa i-a scris lui Vincenzo Castellano, un mesaj de pace. Îi este dor de fetiţa ei. Şi, după ce a anunţat că va mai avea încă un copil, Antonia a avut un mesaj pentru Vicentzo Castelano, care îi este încă soţ.

“Vincezo, am decis să-ţi scriu public pentru că îmi doresc din tot sufletul să punem capăt conflictului dintre noi. Tu ştii la fel ca şi mine că Maya s-a născut din multă, multă dragoste. Că ea are nevoie de amândoi ca să crească frumos, iar lupta noastră nu-i face bine”, a scris Antonia pe pagina ei de socializare.

O luptă începută deja prin tribunale. Antonia a cerut custodia copilei, Vincenzo a cerut ca procesul să fie mutat în Italia. Tatăl a câştigat în primă instanţă. Antonia, însărcinată acum în 3 luni cu Alex Velea, vrea pace cu Vincenzo.

Ieri, la anunţul Antoniei că va fi din nou mămică a reacţionat doar fostul socru, Ciro Castelano. Peste 6 luni, Antonia şi Alex Velea vor avea un copil. O confirmare a unei relaţii care, până acum, s-a vrut discretă.

În culmea fericirii, Velea i-a făcut Antoniei prima declaraţie de dragoste oficială. Pe pagina de facebook, cum este moda. Astăzi, în locul unei fraze, pe contul lui de socializare, cântăreţul a pus o poză. Cu el, la vârsta de un an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Mondene » Antonia vrea pace cu Vincenzo Castellano