Antena Meniu Search
x

Pe litoral, turiștii au făcut baie pe ploaie torențială

Ploaia a devenit prietena turiştilor în vacanţă. Sătui să-şi programeze concediile în funcţie de prognoza meteo, vin la mare oricum. Şi rămân pe şezlong, fie soare, fie ploaie. Reporterii Observator au surprins, sâmbătă, o zi deja obişnuită la mare.

Vezi și

Ploaia a devenit prietena turiştilor în vacanţă. Sătui să-şi programeze concediile în funcţie de prognoza meteo, vin la mare oricum. Şi rămân pe şezlong, fie soare, fie ploaie. Reporterii Observator au surprins, sâmbătă, o zi deja obişnuită la mare. În Mamaia, imediat după prânz, soarele ardea pe cer. În doar cinci minute însă, s-au adunat norii negri şi a început furtuna. Care a durat tot cinci minute. Nimeni n-a fugit din calea ploii și bine a făcut, pentru că a ieşit din nou soarele.

Pe o ploaie torenţială, o familie îşi aşează mai bine şezlongurile pe plajă. Cei mai sportivi joacă volei pe nisip. Nici vorbă ca vremea să le strice vacanţa. Sub stropii mari de ploaie, o femeie intră liniştită în mare ca şi cum soarele ar obliga-o să se răcorească. O tânără aleargă în valuri. Şi alţii ca ea profită de noile senzaţii.

Ploaia torenţială a venit în trei reprize, de doar jumătate de oră. Apoi, soarele a strălucit din nou pe cer. Şi nu a topit umorul românesc. Doi tineri au luat prânzul într-o baltă formată pe asfalt.

Şi animatoarele au întreţinut atmosfera indiferent de condiţiile meteo.

În plin sezon, pe plajele din Mamaia e plin. Turiştii pot alege un simplu şezlong sau un baldachin. În funcţie de buget.

Un şezlong costă de la 30 de lei în weekend. E drept, pe o plajă exclusivistă din Mamaia, închirierea şezlongului e 50 de lei, dar aici mobilierul e adus din Italia. Iar şampania scumpă vine de la bar direct la masa clientului. Cei care nu vor să chetuiască bani pe plajă pot alege să stea direct pe nisip. Gratis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Pe litoral, turiștii au făcut baie pe ploaie torențială