Antena Meniu Search
x

Banel Nicolita s-a casatorit si va deveni tata

A fost copilul sarac, cu un talent si o dorinta. A muncit ca sa devina fotbalist si si-a ajutat mereu familia: pe fratii si pe mama sa. De acum, Banel Nicolita devine capul propriei familii

Vezi și

La 28 de ani, Banel Nicolita e un barbat implinit. Si-a depasit conditia de copil sarac din Faurei si a jucat fotbal pe mari stadioane ale lumii. De astazi, insa, joaca cel mai important meci al vietii sale. Va fi sot si tata.

La Oficiul Starii Civile din Braila se stia cine se insoara astazi, asa ca toata lumea s-a pregatit cum se cuvine. Mirii au ajuns cu o limuzina alba. El, la costum, cu papion. Ea, intr-o rochie vaporoasa, care ii mascheaza subtil burtica. Se tin de mana ca doi indragostiti. Povestea lor a inceput in urma cu mai bine de cinci ani. Banel s-a indragostit de Cristina, pe cand juca la Steaua, iar ea era studenta in Bucuresti. I-a stat alaturi si la greu si la victorie, iar de curand l-a anuntat ca va fi tata. Cristina a cucerit deja toata familia Nicolita.

Pentru Banel, familia a fost mereu importanta. Parasit de tatal sau, a muncit ca sa-si ajute mama si pe cei cinci frati.

Banel nu e erou doar in Braila, ci si la Saint Etienne, unde s-a dus sa joace fotbal. Are mii de fani, care il urmaresc la fiecare meci.

In seara aceasta, insa, el va fi cel mai fericit. Dupa cununia civila, urmeaza cea religioasa, pe care mirii o vor face la sfarsitul anului, impreuna cu botezul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Banel Nicolita s-a casatorit si va deveni tata