Antena Meniu Search
x

Bianca Dragușanu, la braț cu Victor de ziua ei!

Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război! Deşi în pragul divorţului, Bianca şi Victor Slav au petrecut împreună, la restaurant. De ziua ei, Bianca l-a avut la braţ şi pe cel care încă îi este soţ.

Vezi și

 Dar de care va divorţa oficial nu mai departe de începutul săptămânii viitoare. Sau poate că nu. După ultima apariţie a cuplului, toată lumea se întreabă dacă nu cumva cei doi au decis să se împace.

Coincidenţă sau nu, la acelaşi restaurant a petrecut şi Prinţul Cristea, mărul discordiei. Ce-i drept, la altă masă.

Flacăra iubirii pare, ÎNSĂ, să se reaprindă între Bianca şi Victor Slav. Deşi cei doi sunt pe cale să divorţeze, s-au afişat împreună la petrecerea Biancăi. Pe 6 martie diva a împlinit 32 de ani.

Niciunul dintre ei nu a fost prea generos când a venit vorba de comentarii. Victor nu a scos practic o vorbă. Dar a fost extrem de atent cu cea care e ÎNCĂ soţia lui. Şi la sosirea în restaurant şi la plecare, i-a ţinut Biancăi portiera maşinii ca un adevărat gentleman.

Petrecerea dintr-un local de fiţe din capitală a fost prilejul cu care Bianca şi-a făcut şi o spectaculoasă schimbare de look.

Şi tot aici a dat şi peste o fostă iubire: Prinţul Cristea, practic motivul de divorţ dintre Bianca şi Victor. Fotbalistul însă venise la ziua de naştere a fostei soţii, Denisa Nechifor, care a împlint 30 de ani.

Seara trecută a stârnit aşadar noi întrebări despre trio-ul Bianca-Vlad-Adrian. Întrebări ale căror răspunsuri vor ieşi la iveală, cel mai probabil, luni când e programat divorţul la notar al soţilor Slav.

Rămâne de văzut dacă fosta asistentă TV va divorţa sau va rămâne, ca şi aseară, la braţul lui Victor. sau îl va alege pe cel al lui Cristea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Bianca Dragușanu, la braț cu Victor de ziua ei!