Antena Meniu Search
x

Bianca Drăguşanu a leşinat de foame

Urma să fie gazda unui eveniment monden, dar a ajuns pe mâinile medicilor. În loc să sclipească pe scena unui club bucureştean, Bianca Drăguşanu şi-a băgat apropiaţii în sperieţi. A leşinat în culise, cu doar câteva minute înainte să înceapă show-ul.

Vezi și

O ambulanţă a fost chemată de urgenţă, iar evenimentul a fost anulat. După minute bune, Bianca a ieşit din club pe picioarele ei, vizibil afectată.

Trebuia să fie gazda unei prezentări, dar a făcut spectacol în culise. Bianca Drăguşanu le-a dat emoţii apropiaţilor, din nou. S-a scurs din picioare chiar lângă bunul ei prieten, medicul estetician KASEM BAKR.

La repetiţii, roşcata părea în formă. Poate gândul la despărţirea de Victor a făcut-o să-şi piardă firea. În câteva zile, cei doi ar trebui să mergă la notar pentru divorţ.

O oră mai târziu, o ambulanţă a venit de urgenţă la club, iar medicii au intrat în încăperea unde se afla roşcata. I-au luat pulsul şi au tras câteva concluzii.

După minute bune, medicii au ieşit cu zâmbetul pe buze. Starea gravă a Biancăi s-a dovedit a fi o simplă lipotimie. Aşa că, Bianca şi-a revenit repede. La ieşirea din club, era vizibil slăbită, dar a reuşit să scoată un singur cuvânt.

Nu este prima dată când Bianca Drăguşanu leşină. Puţin a fost să nu păţească la fel ca o altă divă din showbiz. Bianca trebuie să-şi revină repede pentru că, în curând, trebuie să aibă forţă pentru a semna actele de divorţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Bianca Drăguşanu a leşinat de foame