Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav sunt la un pas de divorţ!

Bianca Drăguşanu a părăsit domiciliul conjugal, acuză soţul ei. Se pare că furtuna a venit deja în cuplu, iar divorţul anului a fost anunţat de Victor. Bianca a fost la Paris fără el, şi s-ar fi întâlnit acolo cu fostul iubit, fotbalistul Adrian Cristea.

de Redactia Observator

la 07.01.2014 , 19:25

S-au întors separat. Iar Prinţul a tăcut când a fost întrebat despre escapada cu Bianca.

Adrian Cristea n-a scos o vorbă, pe aeroport. Sub avalanşa de întrebări, fotbalistul Stelei a tăcut. Şi a zâmbit, pe sub bască. Ce s-a întâmplat cu adevărat la Paris, ştiu doar el şi Bianca Drăguşanu, femeie abia măritată acum câteva luni.

Acum două luni, soţia lui Victor Slav şi fostul ei iubit, Prinţul, au fost surprinşi de paparazzi sărutându-se pe stradă.

Vezi și

"Eu m-am comportat normal, ne-am salutat, m-a salutat omu'. Da, ne-am pupat reciproc, ce e aşa ieşit din comun?", a replicat Bianca.

Ieşit din comun i s-a părut doar prezentatorului de la meteo, care a văzut nori negri la orizont. Şi i-ar fi plasat doamnei Slav, în telefonul mobil, un program cu care să-i citească mesajele.

Furtunile au tulburat viaţa de cuplu a mirilor anului 2013. Dar, după fiecare zvon de divorţ, Bianca şi Victor au pozat în eterni îndrăgostiţi. Ultima imagine, în noaptea de Revelion. După care modelul a fugit la Paris, într-o vacanţă cu fetele.

La scurt timp, în oraşul îndrăgostiţilor a aterizat şi fostul iubit al Biancăi. Ar fi fost văzuţi la acelaşi hotel şi la Turnul Eiffel, iar martorii au sunat la tabloide.

Bianca a ajuns prima înapoi. Cu câteva ore înainte ca Prinţul să fie mitraliat de presă. Câtă vreme Bianca şi Cristea s-au aflat în acelaşi oraş, Victor a rămas acasă. Şi a postat pe facebook un mesaj cu subînţeles.

"E nevoie să înţelegem că furia nu rezolvă o problemă. Ne tulbură liniştea sufletească şi ne întunecă abilitatea de a gândi limpede. Furia şi ataşamentul sunt emoţii care deformează imaginea realităţii."

Bianca şi Victor Slav au făcut nunta anul trecut, în septembrie. Acum prezentatorul de la meteo a anunţat că urmează divorţul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Bianca Drăguşanu şi Victor Slav sunt la un pas de divorţ!