Antena Meniu Search
x

Bianca Drăguşanu: "Am vrut să divorţez de Victor la 2 săptămâni după nuntă"

Bianca Drăguşanu a făcut dezvăluiri incendiare aseară la "Un show păcătos". Căsnicia dintre ea şi Victor s-a terminat la două săptămâni de la căsătorie. Motivul: mesajele pe care Victor Slav i le-a trimis pe ascuns fostei sale iubite, Anda Adam.

Vezi și

Nicio secundă nu am controlat telefonul soţului meu dar în ziua aceea eu am avut un feeling că ceva nu este în regulă. Ne-am întâlnit să luăm cina împreună şi i-am luat telefonul, a spus Bianca. Din acel moment, relaţia dintre noi a început să se defecteze.

Dacă ar fi să povestim, căsătoria Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav a fost ca un film din care n-au lipsit momentele de tensiune.

La două săptămâni după nuntă, frumoasa roşcată a descoprit în telefonul soţului ei mesaje compromiţătoare trimise către fosta iubită.

Le era foarte dor unul de celălalt în condiţiile în care noi eram deja căsătoriţi. Într-unul dintre mesaje, Victor îi spunea Andei Adam: "Nu mai suport presiunea. Îmi vine să plec în lume."Aş fugi în lume, aş fugi cu tine.

Lucru care s-a întâmplat. Prezentatorul meteo s-a mutat din apartamentul Biancăi.

În momentul în care noi am pornit discuţiile despre aceste mesaje au început reproşurile. Am dat aceste mesaje pentru că şi tu ai dat mesaje cu Adi, povestește Bianca.

Coincidenţă sau nu, la scurt timp, Bianca a renunţat la sarcină, deşi înainte de nuntă, ea şi Victor Slav spuneau că-şi doresc copii. De revelion, amândoi au discutat despre divorţ.

Eu ştiu un singur lucru. Că Victor mă iubeşte şi că s-ar putea să regrete. Cred că în momentul de faţă, fiecare are nevoie de o pauză, concluzionează vedeta.

După Victor, şi Bianca a renunţat la verighetă, după cum se vede în fotografia pusă de aceasta pe facebook chiar ieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri Mondene » Bianca Drăguşanu: "Am vrut să divorţez de Victor la 2 săptămâni după nuntă"