Antena Meniu Search
x

Bianca îl vrea înapoi pe Victor Slav: "Cristea mă lasă rece!"

Bianca Drăguşanu a fost anunţată de soţ, în direct, că va divorţa. Şi tot, în direct, a povestit că în paradisul lor erau de mult timp probleme. Victor Slav ar fi spionat-o. Dar şi ea i-ar fi dat motive de gelozie.

Vezi și

L-ar fi înşelat la Paris cu fostul iubit, fotbalistul Adrian Cristea. Chiar şi aşa, fosta asistentă tv nu vrea să se despartă de proaspătul ei soţ.

Surprinsă la o plimbare, la mall, Bianca şi-a acoperit ochii şi n-a schiţat un zâmbet.

Această problemă între noi doi, această problemă nu este de acum patru zile. Noi am avut probleme şi de comunicare şi în cuplu, spunea aseară la Un Show Păcătos.

Aşa a început spovedania Biancăi de la miezul nopţii. Anunţul că soţul divorţează era încă proaspăt.

Şi deşi au vorbit la telefon, din oră în oră, negocierea dintre Bianca şi Victor nu s-a finalizat. Victor nu a trecut peste escapada de la Paris cu fostul iubit, la vedere.

În paradisul mirilor anului trecut au fost probleme, imediat după nuntă. Şi de Revelion, Bianca şi Victor au mers împreună, dar.separat.

Erau deja despărţiţi. Motivele? Victor îi reproşa soţiei întâlnirile "întâmplătoare" cu Cristea. Bianca s-a plâns prietenilor că e urmărită.

Am ajuns la ea acasă şi vorbea în şoaptă. şi i-am zis: dar de ce vorbeşti aşa în şoaptă? Am nişte microfoane în casă. A chemat pe cineva, a detectat şi aşa a fost, spune Vica Blochina.

În plus, Victor ar fi ţinut permanent legătura cu cea care i-a fost parteneră 7 ani, Anda Adam.

Imi pare rau ca nu sunt ok, eu am o relatie cu Catalin acum si vreau sa mi-o respectati. Poate, totusi, se impaca, a spus Anda Adam.

În 3 luni de mariaj, zvonuri că Bianca şi Victor nu mai formează un cuplu au fost multe. Iar fosta asistentă tv a mărturisit că, uneori, au fost adevărate.

Noi decât să ne certăm sau să fim violenţi verbal sa fizic unul cu celălalt, am hotărât să luăm, de câteva ori, aceste pauze, a spus Bianca.

Bianca îl vrea înapoi pe Victor. Nu vrea divorţ. Şi-a dat seama că nu i-ar fi mai bine lângă Cristea, cel cu care şi-a înşelat soţul şi cu care a fost împreună 4 ani tumultuoşi.

Acel om pe mine mă lasă rece. Nu mi-a plăcut şi nu-mi va place niciodată, Cristea.

Şi nici viitorul Biancăi nu ar arăta mai bine cu fotbalistul căruia Steaua tocmai i-a reziliat contractul. E scris în stele că Victor era potrivit.

Din pacate, Victor era sansa ei de salvare ca spirit, ca om. Astrele, universul, sau Dumnezeu i-au dat o sansa la o viata mai buna. 2.11 La ascensiune si nu la decadere. Karma negativa in sagetator, spune de faptul ca nu are voia ca ea sa traiasca cu un sagetator. Atentie! Cristea este sagetator!, spune astrologul.

In schimb, omul care i-a adus Biancai celebritatea, Catalin Botezatu, e gata sa-i ofere un umar pe care sa planga. Desi e sigur ca nu o va face.

Păcat că n-a rezistat atât de mult şi trebuia probabil - probabil, zic şi eu - să se gândească mult mai mult înainte de a face acest pas, că e un pas important. Uite, eu unul n-am curaj să-l fac, e de părere designerul.

Singurul care e de cu totul altă părere e Daniel Buzdugan:

Nu e vorba despre niciun divort. N-a fost vorba de nicio casatorie!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Bianca îl vrea înapoi pe Victor Slav: "Cristea mă lasă rece!"