Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Black Eyed Peas, concert la București, la Festivalul El Carrusel 2019 (Video)

Nu mai este mult până la o nouă ediţie a Festivalul El Carrusel 2019. Evenimentul se va desfăşura între 27 şi 30 iunie la Romexpo, în Bucureşti

de Redactia Observator

la 14.03.2019 , 17:31

Nu mai este mult până la o nouă ediţie a Festivalul El Carrusel 2019. Evenimentul se va desfăşura între 27 şi 30 iunie la Romexpo, în Bucureşti. Şi, după ce anul trecut, i-au adus în România pe Maluma şi Luis Fonsi, anul acesta organizatorii ne vor oferi şansa să ascultăm live trupa Black Eyed Peas, dar şi pe J. Balvin.

Trupa Black Eyed Peas aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare. De 24 de ani, formaţia pop a urcat pe marile scene ale lumii şi a reuşit să se menţină mereu în topurile muzicale. Anul trecut, grupul a susţinut un concert memorabil la UNTOLD, de altfel singurul festival care a convins trupa să vină în Europa în 2018, semn că sunt deja îndrăgostiţi de România.

Şi J Balvin este unul dintre artiştii aşteptaţi de numeroşi fani pe meleagurile noastre.

Vezi și

Columbianul a dat lovitura în ultima vreme cu piese care răsună la orice petrecere şi care au fost accesate de sute de milioane de ori pe YouTube.

Colaborarea lui cu Cardi B şi Bad Bunny, de exemplu, numără peste 879 de milioane de vizualizări în online. Incomparabil însă cu numărul de vizualizări adunate la piesa "Mi Gente": peste 2,2 miliarde.

Iar asta nu e tot. Pe scenele de la Romexpo vor mai urca Nicky Jam, Diplo, rapperii Rae Sremmurd şi Ozuna. Accesul va fi permis zilnic, începând cu orele 14:00, iar afterparty-urile care vor continua până în zori vor completa distracţia. Biletele au fost deja puse în vânzare, iar preţurile sunt între 330 de lei şi 430 de lei. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri Mondene » Black Eyed Peas, concert la București, la Festivalul El Carrusel 2019 (Video)