Antena Meniu Search
x

Britney Spears, apariţie cu totul surprinzătoare. Diva pop a stârnit comentariile criticilor de modă

Are 36 de ani și este într-o formă de zile mari. Este vorba despre fosta Prințesă Pop Britney Spears, care e o apariție seducătoare la fiecare eveniment monden.

Vezi și

Are 36 de ani și este într-o formă de zile mari. Este vorba despre fosta Prințesă Pop Britney Spears, care e o apariție seducătoare la fiecare eveniment monden de peste ocean. Frumuseţea pare că îi vine mai degrabă din suflet. Pentru că stilul în care se machiază şi alegerile sale vestimentare nu sunt tocmai pe gustul criticilor de modă. Însă faptul că este fericită în relaţie o face să strălucească mereu.

Recent, Britney Spears a câștigat premiul pentru cel mai reușit parfum care-i poartă semnătura.

Cântăreața a lansat nu mai puțin de 24 de parfumuri în colaborare cu casa Elizabeth Arden, din 2004 până acum.

Aparițiile divei nu sunt cele mai reușite, spun criticii de modă. Ce-i drept, Britney poartă rochii mini și mulate, model pentru care pare că a făcut o fixație, iar fardurile alese și coafura lasă de dorit.

Machiajul foarte încărcat nu a făcut decât să-i scoată în evidenţă ridurile de expresie și să dea un aspect artificial chipului ei, altfel armonios. Nici extensiile de păr nu sunt apreciate de criticii de modă, acestea fiind un trend depășit de mult timp.

Chiar cu micile greșeli de stil, Britney reuşeşte mereu să strălucească. Şi asta, pentru că îi merge bine în viața personală, artista împlinind în luna februarie un an de relație cu modelul de fitness iranian Sam Asghari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Britney Spears, apariţie cu totul surprinzătoare. Diva pop a stârnit comentariile criticilor de modă