Antena Meniu Search
x

Burlăcița Andreea Mantea își caută perechea la Antena 1

Este destul de dificil să îţi găseşti partenerul ideal. Ba chiar unii mi-ar răspunde acum că nici măcar nu există aşa ceva, că de fapt este vorba despre compromisuri şi dragoste a toate iertătoare. Aşa o fi, dar sunt şi oamenii care pun la cale adevărate strategii pentru a alege câştigătorul cu care să îşi împartă viaţa. Una dintre cele mai frumoase strategii o să o vedeţi în noul sezon Burlăciţa, care începe mâine seară.

Vezi și

Este destul de dificil să îţi găseşti partenerul ideal. Ba chiar unii mi-ar răspunde acum că nici măcar nu există aşa ceva, că de fapt este vorba despre compromisuri şi dragoste a toate iertătoare. Aşa o fi, dar sunt şi oamenii care pun la cale adevărate strategii pentru a alege câştigătorul cu care să îşi împartă viaţa. Una dintre cele mai frumoase strategii o să o vedeţi în noul sezon Burlăciţa, care începe mâine seară. 

Vara 2014 cu siguranta va fi importanta pentru Andreea Mantea deoarece aceasta isi cauta alesul in noul sezon al reality show-lui Burlacita.

La startul acestui maraton de emotii si sentimente vor sta 20 de pretendenti la inima Andreei. Fiecare are sanse egale in fata burlacitei si depinde doar de felul lor de a fi daca reusesc sa o impresioneze sau nu. Competita este stransa deoarece fiecare concurent a fost atent selectionat iar astfel Andreea va intalni barbati cu caractere puternice, cu personalitati distincte, calitati impresionante dar si defecte firesti. Odata intrati in aceasta competitie fiecare dintre cei 20 si-a imaginat propria poveste de dragoste alaturi de Andreea.

Prima decizie importanta a Andreei va fi alegerea celor 12 concurenti care vor pleca cu ea in Aventura Americana. Burlacita reuseste sa duca emotiile baietilor la superlativ, deoarece fiecare este constient ca adevarata lupta incepe in America.

Odata ajunsi in orasul luminilor, Las Vegas, Andreea incepe sa-si cunoasca pretendentii. Acolo ei au avut parte de intalniri de la cele mai romantice pana la cele mai inedite. Nu au lipsit activitatile amuzante dar nici momentele magice pe care numai America ti le ofera. Unii dintre baieti au incercat sa o impresioneze cu gesturi romantice duse la extrem, pe cand altii au mizat pe principiul: "fii tu insuti".

Izolarea, emotiile si frustrarile au scos la iveala momente tensionate intre concurenti dar si surprize neplacute pentru Andreea. Burlacita a fost de multe ori pusa in situatia imposibila de a alege ce este bine pentru ea, iar cand in joc sunt atatea personalitati decizia este din ce in ce mai greu de luat. Doar unii dintre baieti au reusit sa o faca pe Andreea sa se simta fericita iar apropierea emotionala a venit in mod firesc; altii au fost luati prin surprindere de sentimentele lor si au ales sa actioneze in mod gresit fata de Andreea. Fara indoiala ca in Las Vegas s-au nascut sentimente intre burlacita si anumiti baieti. De aici si tensiunea din sufletele fiecaruia a inceput sa creasca.

Dupa frumoasa experienta petrecuta in Las Vegas, burlacita pleaca alaturi de pretendentii ramasi in competitie in orasul ingerilor, Los Angeles! Aici implicarea emotionala creste iar intalnirile dintre ea si unii concurenti devin profunde si amenintatoare pentru sansele celorlalti. Andreea s-a bucurat din plin de momentele petrecute in America si a trait alaturi de baieti senzatii si emotii noi!

Cu fiecare decizie de eliminare, pentru Andreea devine din ce in ce mai greu sa gaseasca un criteriu de departajare intre cei care raman. Teama de a lua o decizie gresita o face pe Andreea sa se gandeasca in fiecare clipa cine merita sa mearga mai departe.

Cei care vor ajunge in semifinala vor trai cele mai mari emotii atuci cand Andreea le va trece pragul casei, le va cunoaste familia si va intra in universul fiecaruia. Este un test foarte important prin care Andreea va cunoaste mediul din care provine posibilul viitor partener de viata.

Indiferent cine va ajunge in finala vom fi martorii unor momente emotionante si pline de suspans pentru ca dragostea este imprevizibila!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri Mondene » Burlăcița Andreea Mantea își caută perechea la Antena 1