Antena Meniu Search
x

Călin Popescu Tăriceanu şi-a botezat al treilea fiu

Călin Popescu Tăriceanu şi-a botezat fiul. Al treilea pentru el, primul pentru Loredana, actuala soţie. Cuplul a fost aşteptat la Mănăstirea Caşin de rude şi de câţiva prieteni apropiaţi

Vezi și

Călin Popescu Tăriceanu şi-a botezat fiul. Al treilea pentru el, primul pentru Loredana, actuala soţie. Cuplul a fost aşteptat la Mănăstirea Caşin de rude şi de câţiva prieteni apropiaţi

Tudor a stat în braţele tatălui şi l-a avut aproape pe Mihai, fratele mai mare. Călin Popescu Tăriceanu a dorit ca evenimentul de astăzi să fie discret. Aşa cum a fost şi căsătoria lui cu Loredana. Botezul va fi urmat de o petrecere, la un restaurant de lux din Bucureşti. 

E sărbătoare în familia lui Călin Popescu Tăriceanu. Preşedintele Senatului şi actuala lui soţie, Loredana, l-au botezat pe Tudor, fiul lor de numai şapte luni. La Mănăstirea Caşin au fost aşteptaţi de rude şi de câţiva prieteni apropiaţi. Printre ei, Peter Imre, fostul ministrul al Culturii Daniel Barbu şi Daniel Chiţoiu, fost ministru la Finanţe.

Elegantă, într-o rochie roz şi cu părul prins la spate, Loreadana a păşit lângă soţul ei. Nu l-a scăpat din ochi pe Mihai, fiul pe care fostul premier îl are din căsătoria cu Ioana.

Naşi pentru copilul lor, Tudor, sunt doi medici, prieteni apropiaţi. Loredana şi Călin Popescu Tăriceanu au devenit un cuplu în 2013, la doar câteva luni după ce actualul preşedinte al Senatului a divorţat de Ioana, a patra soţie.

Loredana este cu 26 de ani mai tânără decât soţul ei. În decembrie, anul trecut, la mai bine de un an de la căsătorie, a devenit mamă. Iar soţul ei, tată pentru a treia oară. Până la Loredana, Călin Popescu Tăriceanu a mai avut patru neveste cu două dintre ele are doi băieţi: Călin şi Mihai. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri Mondene » Călin Popescu Tăriceanu şi-a botezat al treilea fiu