Antena Meniu Search
x

Cântăreaţa Sinead O'Connor s-a convertit la islam. "Sunt mândră că am devenit musulmană"

Industria muzicii a primit o veste ca un trăznet. Fanii, dar şi persoane publice au fost şocaţi să afle că Sinead O'Connor s-a convertit la islam. Cântăreaţa irlandeză, ajunsă acum la 51 de ani, nu şi-a schimbat doar religia, ci şi numele.

Vezi și

Industria muzicii a primit o veste ca un trăznet. Fanii, dar şi persoane publice au fost şocaţi să afle că Sinead O'Connor s-a convertit la islam. Cântăreaţa irlandeză, ajunsă acum la 51 de ani, nu şi-a schimbat doar religia, ci şi numele. Se numeşte acum Shuhada Davitt, nume sub care şi-a explicat alegerea, într-un mesaj postat pe Twitter. 

Celebră pentru hit-ul "Nothing Compares 2 U", artista a lăsat fără cuvinte o lume întreagă prin decizia sa de a se converti la islam. Se declară însă mândră de această schimbare şi a publicat un video în care interpretează chemarea islamică la rugăciune.

Artista şi-a explicat alegerea ca fiind una firească, ca o "concluzie a călătoriei oricărui teolog inteligent", spune ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu este prima dată când controversata cântăreaţă vorbeşte public despre religie. În 1992, Sinnead - acum Shuhada - a stârnit un val de critici după ce a rupt o poză cu Papa Ioan Paul al II-lea, în direct, în cadrul unei emisiuni.

Cântăreaţa irlandeză a fost diagnosticată cu tulburare bipolară în urmă cu mai bine de 10 ani şi a vorbit în repetate rânduri despre suferinţa pe care o poartă pe umeri şi despre încercările de a-şi lua viaţa.

Sinnead O'Connor are în palmares numeroase trofee, inclusiv un premiu Grammy şi alte trei premii MTV Video Music Awards.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri Mondene » Cântăreaţa Sinead O'Connor s-a convertit la islam. "Sunt mândră că am devenit musulmană"