Antena Meniu Search
x

Cătălin Botezatu şi noua lui iubită, vacanţă în Italia

A fost părăsit înainte de Crăciun, dar şi-a găsit repede alinarea. Cătălin Botezatu nu a plâns prea mult după ce Anda Adam l-a lăsat cu ochii în soare. Designerul este din nou îndrăgostit, tot de o blondă.

Vezi și

Zâmbitor, tandru, şi mai ales fericit. Aşa apare Cătălin Botezatu în cele mai recente fotografii. Pozele au fost postate chiar de noua lui iubită pe o reţea de socializare.

Corina a ţinut morţiş ca o lume întreagă să ştie că ea i-a fost alături de Sărbători designerului, aşa că a imortalizat ori de câte ori a avut ocazia vacanţa pe care cei doi au petrecut-o în Toscana.

Cam tot atât cât are şi noua cucerire. Tot o blondă, în vârstă de 25 de ani.

Fost manechin, Corina Petraru, cunoscută în lumea modei drept "Coco", este o cunoştinţă mai veche de-a lui Bote, dar abia acum s-au apropiat. Mai ales că designerul a fost părăsit de Anda Adam chiar înainte de Sărbători pentru mai tânărul fotbalist Cătălin Ţîră.

Nimic mai adevărat. Idila cu Anda Adam s-a consumat repede, iar acum Bote e gata pentru un nou capitol.

Viteza cu care schimbă partenerele nu mai e de mult timp un secret pentru nimeni.

Printre femeile celebre care au trecut prin viaţa lui Cătălin se numără Ingrid Vlasov, Tania Budi, Bianca Drăguşanu şi mai recenta, Anda Adam. În schimb, Coco este fără experienţă la capitolul iubiţi celebri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Stiri Mondene » Cătălin Botezatu şi noua lui iubită, vacanţă în Italia